Browse By

Serbia Wonderland Open Air u lipnju!

Datum održavanja velikog Serbia Wonderland Open Air Festivala je 20. i 21. lipanj. Tada će se jedna atraktivna lokacija u Beogradu pretvoriti u magičnu Zemlju Čuda i okupiti ljubitelje elektronske muzike iz Srbije i zemalja regije.
“Ovo je moment kada publika odlučuje, da li želi da Serbia Wonderland preraste u veliki festival, sa zvučnim imenima DJ-eva, sa više različitih pravaca elektronske muzike i više stage-eva,bogatijom scenografijom i efektima, na većoj lokaciji.  Ili želi da ostane na nivou na kome je sada. Do sada smo imali dobru podršku od strane publike, a za uzvrat smo sve ulagali u to da svaki naredni Serbia Wonderland bude sve bolji i bolji. I dalje smo u stalnoj interakciji sa publikom,jer je zamisao i ideja da zajedno u Srbiji izgradimo Festival Budućnosti “, kažu izJungle Tribe organizacije.

Tri svjetska headlinera su već potvrđena, ali se njihova imena neće još otkrivati. Od njih trojice, jedan je već ranije nastupao na nekom od  Serbia Wonderland Poglavlja , uz sjajne reakcije publike, i dolazi nam ponovo za Serbia Wonderland Open Air Festival.
Karte za Open Air Festival puštene su u prodaju po promo cjeni od 90 KN, za oba dana festivala. Karte se mogu nabaviti na blagajnama Eventima.