Browse By

David Morales, Frankie Knuckles i Tom Novy 6. i 7. lipnja na West House Reunion festivalu u Westgateu!

Organizatori West House Reunion Festivala predstavili su program dvodnevnog open air festivala koji će se održati 6. i 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja. Ispred organizatora, agencije Zvjezdana prašina, Melita Butković je najavila headlinerse ovog elektronskog spektakla, superstar DJ-e,  Davida Moralesa, Frankie Knucklesa i Tom Novyja.
Marko Lasić Nered, promotor festivala, obećao je posjetiteljima nezaboravnu zabavu: ˝ Frankie Knuckles i David Morales će uz pomoć domaćina omogućiti da prvi dan festivala protekne u duhu autentične američke produkcije, a drugi će dan preuzeti europska škola na čelu sa hitmejkerima kao što je Tom Novy. Domaćini prvog West House Reunion festivala su nezaobilazni Astralis rezidenti – Go Cut i Damir Ludvig.˝
DJ Ludvig obećao je posjetiteljima nezaboravnu zabavu: ˝Mjesto i vrijeme je fenomenalno za održavanje ovakvog događanja, i mi i naši strani kolege dat ćemo sve od sebe da se svi zajedno ludo zabavimo i fanovima priuštimo nezaboravan doživljaj.˝
˝Tom prilikom omogućit ćemo i prijevoz onima koji bi željeli biti dio ove naše priče, a zbog udaljenosti bi bili u tome spriječeni. Misija Westgate Shopping Cityja je prepoznati i zadovoljiti želje i potrebe naših posjetitelja i neizmjerno nam je zadovoljstvo to učiniti organizacijom ovog elektronskog mega događanja. Ovim putem pozivam sve ljubitelje elektronske glazbe da nam se pridruže na glazbenom događaju godine u nezaboravnoj atmosferi na krovu Westgate Shopping Cityja˝, naglasila je Erna Žganjar, voditeljica marketinga Westgate Shopping Cityja.
Podršku zahtjevnoj organizaciji ovog elektronskog spektakla dali su svojim prisustvom i grupa Connect, Marija Husar i Vjeko Rimac, Rene Bitorajac, Iva Šulentić, Mara Bratoš, Ana Rucner, Ivana Banfić, Nika Fleiss i mnogi drugi.
Karte se puštaju u prodaju u četvrtak, 6. ožujka 2014., u sustavu Eventim.