Browse By

Seraphim Codex u klubu Lazareti

Nakon prošle subote kada je gostovao Dj Zero, ovu subotu 16.05.2009. u klub Lazareti BitchBlack nam u goste dovodi Seraphim Codex-a iz Bjelovara. Robert Imbrišić, umjetničkog imena Seraphim Codex, hrvatski je pobjednik Heineken Thirst Studija 2006. Glazbom se bavi već 16 godina a njegov glazbeni izričaj je elektronska dance glazba tj. fuzija raznih stilova (progressive, tech-house, electro). Iz domaćih redova pridružit će mu se Lane i M@tisse.
Nakon 16 godina aktivnog djelovanja na hrvatskoj elektronskoj sceni, više nema sumnje zašto je tu. 1993 Robert izdaje prvi 12” na tada jedinom hrvatskom labelu Loving Ed Records pod imenom Force-X: Eyes Of Destruction, i potvrđuje isti live-actom na velikom hrvatskom Future Shock 2001 party-u, a kao liveact pojavljuje se na Future Shock-u 2 i 4.
Kao bliski suradnik Petra Dundova bio je rezident na svim legendarnim Perfection partijima u doba kad je Perfection prošetao Zagrebom najjače face i kremu techno svijeta. Godine 1995 i 1996 izdaje jos 2 EP-a, pod projektima Seraphim Codex i Sub Sequence.
1998. godine počinje aktivno raditi kao DJ, od tada nastupa i kao Shane54 dok Seraphim Codex ostaje nick za live i pokreće projekt Euphoria koji je do danas promovirao preko 70 kvalitetnih eventova, sa gostima tipa Toni Rios, Circulation, Petar Dundov, a i mnogim drugima.
Shane54 je rezident eminentnog hrvatskog party projekta Perfection a od 2004 i MTV Valkana Beach team-a, tako da nije potrebno navoditi imena velikih dj-a s kojima je svirao. Od važnijih nastupa spomenimo još i Lukavec Tribe (1994), Carnival Party 3 Rijeka (live), Gate2003, Gate2004, MTV Valkana Beach 7 te pobjeda na hrvatskom Heineken Thirst Studio 2006. godine.
BitchBlack with Seraphim Codex
16.05.2009. Klub Lazareti
Seraphim Codex
www.myspace.com/seraphimcodex
(Euphoria, BitchBlack, Understoodio, Perfection…)
Lane (DU)
www.myspace.com/lanedj
(Underground Sounds Better, Audiometric, BitchBlack)
M@tisse (DU)
(Data Unknown, Underground Space)