Browse By

Schengenfest 2011


Odličan line up  festivala koji se za mjesec dana održava na granici Slovenije i Hrvatske, Schengenfest, postao je bogatiji za dva atraktivna izvođača! To su DJ/VJ dvojac Diskobajagi i mladi zagrebački bend Pink Studio. Oba izvođača nastupila su nedavno i na jednom od najvećih hrvatskih festivala, In music-u, i time pridobili još više simpatija vrlo raspoložene festivalske publike.
Diskobajagi je na svojem najvećem nastupu u Hrvatskoj, 21. lipnja ove godine na Jarunu, oduševio gotovo dvije tisuće ljudi. Do sada su nastupali u Aquariusu, a ovo ljeto ih očekuje nekoliko nastupa na hrvatskoj obali. Mash up tipičan za Diskobajagi zaista objedinjuje najrazličitije žanrove i izvođače, od Faith no more do glazbe iz filma Tko to tamo peva, od Britney Spears do Rammsteina, od Depeche Mode do Black Eyed Peas, a sve u ludoj dinamici i sa sjajnim VJ miksevima koji sve prisutne ostavljaju bez daha (ukoliko već nisu ostali bez daha plešući).
Pink Studio je zagrebački bend kojeg je publika do sada najčešće slušala na radijskim postajama. Njihov hit »Jutro poslije« pogledalo je gotovo 100 000 ljudi na youtubeu, a uskoro izdaju novi album. Posljednji singl »Želim ti reći« kao i službeni spot možete poslušati/vidjeti na linku. Pink Studio publiku Schengenfesta na najbolji će način uvesti u toplo nedjeljno popodne jer je njihov nastup zakazan za 7. kolovoza u 18 sati.
Za sve vas koji još niste sigurni gdje provesti jedan topli ljetni vikend, Schengenfest je najbolje rješenje jer vam nudi zabavu, zabavu i opet zabavu uz sjajne izvođače, stand up program, adrenalinski park, sportska natjecanja, kampiranje i naravno kupanac! Ne trebate odoljeti baš svemu, neka ova »napast« neka bude vaš pravi izbor za vikend-uživanciju na rijeci Kupi.
Ulaznice su u pretprodaji do dana početka festivala po cijeni od 49,00 € (16,33 € po danu!), a uključuju trodnevno kampiranje, bogati glazbeni program i mnoštvo popratnih zabavnih aktivnosti!
Na dan početka festivala cijena ulaznice bit će 54,00 €.
Od 4. srpnja su u prodaji i jednodnevne ulaznice po cijeni od 24,00  €,
a njihova cijena na dan početka festivala iznosit će 27,00  €.
Nevjerojatno dobra atmosfera, prirodna bogatstva, kvalitetna glazba i drugi programi te ljubaznost lokalnog stanovništva pridonose tome da se na festivalu svi osjećaju odlično!
Pozivamo vas još jednom na Schengenfest – trodnevni festival zvuka, sunca i zabave!
Cijene trodnevnih ulaznica:
do 29. 6. 2011 – 39,00 EUR
od 30. 6. do 4. 8. 2011 – 49,00 EUR
na dan festivala – 54,00 EUR
Web: http://www.schengenfest.si/