Browse By

Re-Vel-In Festival: Natječaj za DJ nastup na glavnoj pozornici


Re-Vel-In Festival, najveći festival elektronske glazbe na jugu Dalmacije, objavljuje natječaj u kojem će pobjednicima omogućiti da pokažu svoje DJ vještine na glavnoj pozornici festivala, rame uz rame sa headlinerima. Želiš li biti taj koji će nastupiti prije Sharama, Toma Novyja ili svjetski poznate Inne dobro obrati pažnju na propozicije natječaja.
NATJEČAJ
Natječajem će se odabrati 4 house DJ-a koji će, svaki jednu večer, nastupiti na glavnoj pozornici Re-Vel-In Festivala.
TRAJANJE
Prijave traju od 15. do. 24.07., a pobjednici, koje zajedno odlučuju glasovi publike i stručno mišljenje žirija, će bit objavljeni u ponedjeljak, 25. srpnja.
PRIJAVE
Svi zainteresirani DJ-i trebaju uploadati mix žanrovski orjentiran prema houseu na www.mixcloud.com i tagirati ga sa “Re-Vel-In Festival”.
Link s mixom je potom potrebno shareati na što je moguće više socijalnih mreža kako bi dobili više “favouritesa” od publike. Kombinirani glasovi publike i stručnog mišljenja žirija donijet će četiri pobjednika.
Pobjednike očekuje plaćeni put, smještaj i nastup na glavnoj pozornici festivala jedan od četiri dana, između 28. i 31. srpnja koliko će trajati ludnica u predivnoj dubrovačkoj tvrđavi Revelin.
Lucky losers, tj oni koji završe na drugom mjestu bit će za svoj trud nagrađeni festivalskom ulaznicom.
Prvi po redu Re-Vel-In Festival održat će se od 28. do 31. srpnja u Culture Club Revelin-u u istoimenoj tvrđavi na ulazu u dubrovački Stari grad. Glavne zvijezde najvećeg glazbenog događaja juga Dalmacije čine Inna, Sharam i Tom Novy uz koje će se slijedećih dana najaviti još headlinera. Njima će, naravno, podršku dati regionalni i dubrovački DJ-i, te pobjednici našeg natječaja.
ULAZNICE
U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 249 kn na prodajnim mjestima u sustavu Eventima (www.eventim.hr).
Web:
http://www.revelinfestival.com/
http://www.facebook.com/ravelinfestival
http://www.twitter.com/revelinfestival