Browse By

Sandwich u Aquariusu!

Nakon 17 godina rada, stari dio kluba Aquarius, danas poznatiji kao A1, ugošćuje program pod nazivom SANDWICH! Program pokrenut od strane 3 entuzijasta, koji su do sada uvijek uspjeli spojiti nespojivo – kvalitetnu glazbu, dobru zabavu i opuštenu atmosferu u jednom prostoru! Datum zabave je subota, 06.06.09., a party počinje sa laganim zagrijavanjem već od 22 sata.
Što se upada tiče on je prava sitnica za ovakav party – 15kn do 00:30, te 25kn nakon 00:30! Kao i na svakom SANDWICH partyu, tu su za Vas uvijek atraktivne hostese koje će Vam kroz večer nuditi lagani finger food.
U ponudi su i specijalne akcije:
<- 2 kupiš – 1 platiš -> BECKS / VOTKA JUICE / GIN TONIC – ponuda vrijedi do 00:30.
Za DJ pult stati će nešto mlađa krema hrvatske DJ scene. Sa laganim warm up houseom od 22 do 00h, zagrijati će Vas Dj Suub@ru, koja je svoje znanje kalila za pultovima poznatijih zagrebačkih klubova poput Saloona. Od ponoći pa do 02h, uz zvuke vokalnog / disco / funky housea, mixetu i 3 cd playera preuzima Sardi DJ (Sardisfaction). Sardi DJ se već 5 godina kreće po DJ sceni, a svoj stil mixanja već je pokazao Zagrebačkoj publici svirkama u klubovima poput Gallery, Saloon, SKUC, Aquarius, ali i manjim prostorima poput Drop In Caffe, 1st Coffee, HamHam Centar itd.
Treći entuzijast za DJ pultom je Damjan Šprem poznatiji kao DJ Damien. DJ Damien se široj publici predstavio svirkom sa Astralisom na programu Versus, baš u klubu Aquarius. Njegov odabir glazbe za SANDWICH večer će biti vokalni & progressive house, a što večer bude više odmicala, po zahtjevu publike i pokoji zvuk trancea se može očekivati.