Browse By

Sander Van Doorn u Ljubljani!


U Sloveniju stiže još jedno veliko ime svjetske elektroničke scene – Sander Van Doorn. Ili Sam Sharp. Ili Purple Haze. Ili Sandler. Ili Filterfunk. Sander je DJ i producent koji gotovo da nema konkurencije. DJ koji je svoje mjesto našao među top 10 DJ-eva na svijetu, odličan je producent i trenutno je na vrhu svoje karijere. Iza sebe ima nastupe na najvećim svjetskim festivalima kao što su Trance Energy, Sensation, Nature one i mnogi drugi.
Svojim unikatnim produkcijama pod gore navedenim aliasima je učvrstio svoj položaj među najdarovitijim producentima današnjice i to je položaj koji je gradio godinama, ali nemojte se ni slučajno zavaravati mislima da je njegovo vrijeme pri kraju. Naime, ono tek dolazi…
– U 2009 primio je i nagradu za „Best Breakthrough DJ“ na International Dance Music Awards u Miamiju.
VIDEO:

Za Sander Van Doorna ovo je premijerni nastup na području Balkana i vidjeti ga imate priliku na  vodećem Slovenskom festivalu elektronske glazbe: Electronic Carnivalu, koji će se održati u subotu 29.5.2010 na Gospodarskem razstavišču u Ljubljani.
Sander Van Doorn obećava neponovljiv nastup, kojeg ćete još dugo pamtiti! Sve dodatne informacije o line up-u i ulaznicama za Electronic carnival dostupne su na www.electronic-carnival.com.