Browse By

Sander Van Doorn dolazi na Enter festival!


Enter festival 2011.: Bačvice će rasplesati svjetska house elita. Nakon uspješnog prvog izdanja Enter festivala, u periodu od 4. do 6. kolovoza, pijesak kultnih splitskih Bačvica će još jednom postati veliki plesni podij na kojem će sve posjetitelje Enter festivala zabavljati elita svjetske house scene.
Uz do sada najavljene velikane, “švedskog mafijaša” Axwella i Laidback Luke-a, Enter festival predstavlja i trećeg izvođača koji se redovito pojavljuje u samom vrhu top ljestvica najrelevantnijeg magazina elektronske glazbe “DJ mag”, a riječ je o nizozemskom DJ-u i producentu Sander Van Doorn-u.
Sander Van Doorn
Sander Van Doorn svoj munjeviti uspon do vrha započeo je 2009. godine kada je primio nagradu za “Best Breakthrough DJ”, nakon čega je stalano u vrhu top ljestvica najcjenjenijih magazina elektronske glazbe.

Iza sebe ima nastupe na svim velikim svjetskim festivalima, a nedavno je zapalio prepunu beogradsku arenu, nastupajući kao headliner na “Sensation White” plesnom spektaklu.
Njegov najnoviji singl “Koko” već je proglašen hitom ljeta 2011., što je prava najava pred njegov nastup na Enter festivalu.
Kako do ulaznica?
Ulaznice za Enter festival se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a cijena ulaznica do 01. srpnja iznosi 100 kn za jednodnevnu i 200 kn za festivalsku ulaznicu.
Za više informacija, posjetite službenu web i facebook stranicu Enter festivala.
Linkovi:
www.enter-festival.com
www. facebook.com/enterfestivalofficial