Browse By

Najseksipilnija hrvatska DJ-ica Sexy DJ Miss Kali stiže u Opatiju

Ljeto je tu, vruće je, vrijeme je za partijanje u Colosseumu u Opatiji u subotu 23.7. uz vrhunski glazbeno vizualni doživljaj te dj-ke i dj-e. Tako će se na prvom eventu Clubsound turneje naći DJ Miss Kali – ona je drska, sexy i iznimno ima stila – a ono što je najvažnije talentirana DJka a ujedno i internacionalna. Kako god da okrenete, on je glazbeni talent sa vrućom karijerom u usponu.
Svirala je za publiku u eminentnim svjetskim klubovima kao što je Queen Klub u Parisu, Argeles u Cannesu, u Tunisu, Madison Club, Brauhaus 209 te je svirala po cijeloj hrvatskoj i na glavnim lokacijama kao što je Zrće, Hemingway, Shamballa, Aquarius i mnogi drugi klubovi.
Jasno je da je Kali, rođena u Zagrebu broj jedan hrvatska DJka za internacionalnu glazbenu DJ scenu – jednako kao što je vješta za dj pultom kada je u Hrvatskoj. Bilo da je mali intiman klub, ili značajna klupska institucija (kao njena prošlogodišnja rezidencija Aquarius na Zrću sa Sound Designersima) ili velika bina na festivalu, način na koji Miss DJ Kali komunicira s publikom dokazuje da je doslovno rođena da bude DJka, element koji ona smatra važnim za stvaranje energije na plesnom podiju.

Kali ima jaku, nepokolebljivu strast prema house glazbi, zvuk koji je kaže imao najveći utisak na njen život i emocije – zvuk koji je prvi puta otkrila u svojim tinejdžerskim danima. Ona preferira svirati od vocal do progressive sexy housea, i svakim nastupom iznova pokazuje svoje vještine te publiku osvoja kako izgledom tako i setom! Želja za mixanjem je zasigurno u njenoj krvi. «Moje prva sjećanja na mixanje su kada sam imala pet godina, sjedila sam satima ispred kazetofona i mijenjala pjesme na poznatim i ludim rođendanskim partijima», kaže Kali. «Ali čim sam prvi puta dotakla dj pult znala sam da to želim raditi do kraja života.»
Od 2006. kali se je usredotočila na svoju DJ karijeru, brzo osvajajući hrvatsku klubsku scenu, uskoro je bilo vrijeme za krenuti dalje pa je tako počela nizati svoje gaže u Francuskoj, Kali se je osjećala kao kod kuće i znala je da je to mjesto gdje treba vrtiti.  Kali kaže da je Francuska mjesto gdje je povećala svoje vještine i karijeru, igrajući ključnu ulogu u njenom pouzdanju kao izvođaču  i prilika da izbrusi svoje vještine i tehinke.
Danas Kali je stekla vrlo uspješne radio emisije na JetSetLife Radiju i Frequence 3 radiju, dajući njoj šansu da istraži nesustavnu stranu svojeg glazbenog ukusa dok istovremeno zabavlja brojnu publiku. Jedno od proteklih ljeta bila je glavna DJka za Jegermeister ljetnu turneju po hrvatskoj obali. Trenutno ima zauzet raspored na brojnim partijima u inozemstvu i tuzemstvu.
Konstantno radi i u pokretu i jedna je od vodećih imena hrvatske DJ scene, a ujedno i najesksipilnija hrvatska DJka.
Na pariju će nastupiti i Alex Ivanov kvarnerski DJ, kreator radioemisije Euforija s dugogodišnjim iskustvom po partijima u brojnim klubovima, odnedavno je član DJ booking agencije Clubsound, koji će za ovu priliku pripremiti nove i moderne plesne zvukove koji će biti glazbeni šećer na kraju partija za doček prvih sunčevih zraka u ljetnu zoru.
Za početak zagrijavanja plesnog podija odsvirati će mladi i talentirani istarski DJ Nathan Hunt koji je nastupao na brojnim partijima, a može se pohvaliti i svojim nastupom uz tvorca Mtv broj 1 hita Gramophonedzie-a kada je Nathan doslovno razvalio plesni podij puštajući versus u duetu sa svojim kolegom Matt Flaciusom.
Začin partiju i toplinu ljeta upotpuniti će CareAss on djembe, mladi svestrani glazbenik, menadžer, fotograf koji od obične tonske probe napravi pravu svirku.
A da se atmosfera dodatno potpali biti će zadužene crnokose i plavokose dugonoge plesačice. Prvih 30 sretnika očekuje mixani CD od DJ Miss Kali, Alex Ivanova i Nathan Hunta.
Vruća atmosfera, djevojke, dečki, rashlađeno piće, vrhunska glazba tik to mora na dva floora u Colosseumu, u Opatiji 23.7.2011.
Slijedeći event Clubsounda održati će se u Colosseumu u subotu 8.6. uz Austrijske/Ibiza DJ zvijezde Saunders & D’Estatea i 21.8. uz Virgin Helenu.

One thought on “Najseksipilnija hrvatska DJ-ica Sexy DJ Miss Kali stiže u Opatiju”

Comments are closed.