Browse By

Šalata ponovno postala mjesto nezaboravnih provoda


Nakon izvjesnog vremena, glavni party-ji u Zagrebu ponovno se vraćaju na Šalatu. Noćni klub ‘APOLON’ (ex Papaya, Schlosserove stube 2) otvorio je svoja vrata svima koji su željni odlične zabave, ludih noćnih provoda, natečenih nogu od plesa, izvrsne usluge ljubaznih konobara i atraktivnih hostesa te opširne ponude raznovrsnih pića i koktela.
U novopreuređenom klubu, ovu srijedu, 04.05.2011. održat će se ekskluzivno otvorenje programa ”History Clubbing” na kojem ćete se moći rasplesati uz strane i domaće hitove koji su 90-tih godina harali glazbenom scenom i zauzimali najviša mjesta na top-ljestvicama.
Na ulazu će vas dočekati i piće dobrodošlice koje će vam ponuditi naše ljubazne hostese.
Organizatori programa History Clubbing, ove srijede na ekskluzivnom otvorenju, za vas su pripremili i posebno iznenađenje! Za sve koji naruče dva Tuborga, dobivaju 1 ulaznicu za
”TUBORG VIŠESTRUKI EARGAZAM” (06.05.2011., Tvornica kulture) na kojem će imati priliku uživo slušati Jinx-e, Let3, Lollobrigidu i mnoge druge.
Želite li se osjećati kao Apolon, dođite u srijedu 04.05. u Noćni klub APOLON i dozvolite si da se upravo tako i osjećate!
Ulaz preko popisa moguć je do 00.30h, nakon toga se naplaćuje 20 kn.