Browse By

DJ battle u Shamballi


Ove subote 7. svibnja u Shamballi zabavite se uz FRESH program i poseban party na 2 floora s čak 9 DJ-a! DjMania Show! Na main flooru, domaćin večeri, popularan DJ, LUCA MONTECCHI predstavlja svoju DJ akademiju zvanu DjMania (www.djmania.com.hr). Luca Montecchi jedan je od najiskusnijih hrvatskih DJ-a i svoje iskustvo iz brojnih klubova (Crossroads, Terminal, Boogaloo, Hemingway, Piranha, Baobab, Gallery, Shamballa, Saloon…) prenosi na pohodnike njegove DJ akademije.
DjMania je škola za dj-e, sa sjedištem u Zagrebu, koja će već od jeseni započeti predavanja i u drugim hrvatskim gradovima. Prva klasa polaznika upisana je u Zagrebu i nakon više od mjesec dana napornog rada 6 kandidata je spremno predstaviti se publici. Svaki od kandidata predstavit će se kroz 30-minutni set. DjMania Line Up: Matija, Nikola, Samir, Tomislav, Tin i Vlado. Uz njih i Montecchija, nastupit će i poseban gost iznenađenja.
Na drugom će flooru također biti vruče. Atmosfera će kipiti uz sjajne Shamballine resident DJ-e: JOE 2 SHINE & MARC BUCCA.
Joe 2 Shine, poznati hrvatski producent i DJ, DJ prestižnih Fashion TV partya, hrvatski predstavnik svjetski poznatih HED KANDI partya, jedna je od najdominantnijih osoba na hrvatskoj house sceni.
Uz njegov bok, nastupa i Marc Bucca, hrvatski house DJ i producent, koji posjeduje i vlastiti studio, poznat je po nastupima u svim renomiranim klubovima i uz bok renomiranih svjetskih velikana kao što su Fedde le Grand, Tom Novy, Funkerman, Stonebridge, Alex Gaudino, Sarah Main, Tara Mcdonald, Greg Cerrone, Kurd Maverick, Sandy Rivera, itd.
Cirkulirajte od floora do floora, uživajte uz najveće house hitove i sjajne setove elektronske glazbe, vizualne čarolije top light sustava, vatrene plesačice i iskoristite Red Bull Power Hour i atraktivnu akcijsku ponudu za Shamballinim šankom.
Besplatan ulaz je moguć isključivo preko popisa do 01:00h.
– Za rezervacije, popis i dodatne informacije, javite se našim promotorima (popis promotora i njihovi brojevi na službenoj SHAMBALLA grupi) ili nazovite 099/721 7777