Browse By

S ovih šest poza ćete sigurno izludjeti ženski spol


Smatrate da ste isprobali sve poze u seksu i da baš sve znate? Mi vam donosimo šest poza koje će uvijek iznova izluditi vašu dragu.
Ona gore
Ako ste jedan od onih sretnika čija djevojka ponekad poželi biti glavna u krevetu, pustite joj da preuzima kontrolu, a vi samo ‘uživajte u vožnji’. Kada vaša djevojka zauzme superioran položaj u seksu to znači da se osjeća energično i samouvjereno. Kada žena preuzme kontrolu u seksu ti znači da želi doživjeti orgazam putem klitorisa ili G točke. Zamolite je da svoj trup nagne prema naprijed, leđa savije u luk, a prepone neka što više približi vašem penisu – tada je orgazam putem klitorisa zajamčen! Umjesto standardnih pokreta gore – dolje, probajte lagano kružiti kako bi povećali osjetljivost G točke. Ako se pridignete u sjedeći položaji zagrlite je dobiti ćete dodatni plus. Kako bi još više pojačali orgazam putem G točke predložite joj da se nagne i nasloni na svoje ruke.
Sjedeći položaj
Tjedan iza vas bio je dug i naporan, taman ste večerali uz svijeće i vino, i ako dobro slažete svoje karte, ona to želi obaviti na brzaka. Vjerovali ili ne, žene su često raspoložene za seks na brzaka. Da bi ispravno odradili ovaj položaj, podignite je na stol i zamolite neka raširi noge i ruke. Tada stanite ispred nje i uđite po pravim kutem koji će u kratkom roku u njoj stvoriti val vrućine i uzbuđenja. Kod ove bi poze vrlo brzo trebali pronaći G točke svoje drage i dovesti je do vrhunca. Zbog kuta ulaska i vi ćete biti izloženi preranoj ejakulaciji. Brzom i žestokom vrhuncu kod ove poze doprinosi i to što se ne izvodi u spavaćoj sobi.
Misionarska poza
Misionarska poza je jedna od najtradicionalnijih, ali i najomiljenijih poza u seksu. Ova poza pruža mnogo više mogućnosti od one da ste jako blizu svojem partneru. I komoditet spavaće sobe tu igra veliku ulogu, jer mnogi od nas se nakon dobrog seksa vole samo baciti na leđa i usnuti. Ipak, iako je misionarska poza jako obična, ne znači da se tijekom izvođenja iste ne možete osjećati izvanredno. Dovoljno da koji put promijenite kut ulaska i vašoj ćete boljoj polovici pružiti izvanredan doživljaj.
Poza mačke
Ova je poza modificirana neakrobatska verzija misionarske poze koja pruža prekrasan orgazam. Ova poza nudi takozvano ‘polagano gorenje’, dozvoljava da se seksualno uzbuđenje penje polagano i rezultira prekrasnim i intenzivnim klitoričkim orgazmom. Da stvar bude ljepša, poza se vrlo jednostavno izvodi. Morate se primaknuti dva do četiri centimetara bliže nego u misionarskoj pozi i umjesto da se odmarate na laktovima, morate svoje ruke staviti oko njezinih ramena tako da vaše tijelo lagano pada na njezino. Tada bi podnožje vašeg penisa trebalo trljati njezin klitoris. Sljedeći korak vodi do nježnog vrhunca koji nastaje uslijed trljanja genitalija. Noge vaše partnerice trebale bi biti ravne i dodirivati vaše. Kod ovog položaja ne bi trebalo biti pokreta unutra – van, već više, gore – dolje.
Pseći položaj
Uglavnom većina muškaraca preferira pseći položaj. A ako u tom položaju uspijete pronaći G točku vaše partnerice zadovoljstvo će biti obostrano. Kao što je već poznato dodirivanje G točke žene dovodi do vrhunskog orgazma, a ako ju uspijete pogoditi odostraga možete napraviti čudesa. Ova poza budi u vama i vašem partneru životinjsku stanu, koju vi možete pojačati diranjem njezina klitorisa.
Jedan iza drugog
Ova je pozna pogodna za one muškarce koji imaju problema s preranom ejakulacijom. Budući da ovaj položaj ograničava raspon kretanja i vaša će ejakulacija biti odgođena. On iziskuje stalno kretanje vaše zdjelice što će činiti konstantnu ugodu. Osim toga u ova je poza savršena za milovanje i verbalne komplimente koje možete udijeliti vašoj partnerici.
Izvor: NET.hr
Autor: N.B., Net.hr