Browse By

Rush u primoštenskoj Aurori

DJ Major Rush stiže u primoštensku Auroru, 4. kolovoza. “Rush will take you on a tour of the deep side of reality, mind and soul through his vision of music” – ova rečenica vrlo dobro opisuje osjećaj koji se stvara u mislima svih koji se prepuste njegovom stvaralaštvu.
Crni div ima vrlo otvoren stav prema životu: “Prihvatite me onakvim kakav jesam ili me uopće nemojte prihvatiti”, a taj stav se odražava i u svim sferama njegovog života, naročito u glazbi.
DjRush
Njegova dinamična, snažna i vrlo utjecajna glazba obiluje vokalima, samplovima udaraljki i snažnim bass-om dok ujedno Rush svojim pločama daje fizičku i mentalnu energiju koja djeluje na sve koji se prepuste njegovoj umjetnosti. Iako su mnoge Rush-eve stvari uvrštene u mnoge mix- kompilacije, neki od njegovih slavnih trenutaka su potekli iz njegovih live- izvedbi!
Jedinstvenost i individualnost Major Rush-a je uvijek bila iskazivana kroz njegovu produkciju i Dj-ing, a u paru sa svojom pojavom i savršenom tehnikom, RUSH pretvara svaki podij u nekontroliranu, gromovitu oluju, a obično nakon samo tri sata njegovog baratanja miksetom, posjetitelji kluba bivaju potpuno fizički izmoreni!
DJ RUSH je već godinama na vrhu techno scene, a poznat je po maničnim DJ setovima i ogromnoim popisom vlastitih izdanja. Nakon selidbe u Berlin intenzivnije se počeo baviti produkcijom te je izdao mnoštvo izdanja na DJax, Force Inc., Mental Groove, Cosmic, Charlie Hall’s Projex i V-Records labelima.
Njegova glazba je poznata u cijelom svijetu, uključujući neke od njegovih najpoznatijih stvari kao sto su Spitball, I love you i Mutha Fucking Bass. Čak i njegova sama fizička pojava (zovu ga i crni div) ukazuje na njegovu odlučnost, snagu i samouvjerenost, a to i pokazuje svojim stavom, izrazom lica i stilom, dok stoji za miksetom i uništava zvučnike. Pravi ambasador muzike koju stvara, DJ RUSH ostaje utjecajna snaga u svom žanru te ostaje vjeran svom zvuku bez obzira na golemu popularnost proizašlu iz njegove produkcije i legendarnih live-setova!
Podrška: DJ Keops, DJ Mladen
Cijena karte: 80kn u predprodaji / 100kn na ulazu.
Predprodajna mjesta: http://www.eventim.hr.