Browse By

Laidback Luke predstavlja svoj jedinstveni zvuk u Aquariusu!

Electro-house senzacija Laidback Luke jedan je od trenutno najtraženijih nizozemskih glazbenika novije generacije kojega svrstavaju uz bok legendama Fedde Le Grandu i Chocolate Pumi. U svojim setovima koristi pop, rock, latinsku glazbu, R&B, techno i hip-hop. Nastupiti će 4. kolovoza ljetnoj rezidenciji Aquariusa. Ulaznice raspoložive putem Eventima.
Laidback Luke stvara svoj jedinstveni zvuk: Live re-mixing. Termin je osmislio sam, a odnosi se na setove kada u sat vremena odsvira više od 40 stvari.
Iz malog studija u Amsterdamu njegove su ga glazbene produkcije odvele do najboljih klupskih lokacija –svirao je od Ibize, Londona ili Cannesa pa do Miamia i Las Vegasa. Njegov remiks pjesme „Be“ sa Steve Angellom do danas je jedan od najvećih floorkillera, a obrada kojuje napravio prošle godine za Martina Solveiga „I Want You“ ljudi u klubu pjevaju! Fantastičan uspjeh u klubovima i top ljestvicama imao je i njegov remiks “Been A Long Time” grupe TV Rock.

I na kraju, njegov “kućni remiks” za klasik Paula Johnsona „Get Get Down“ najveća house izdavačka kuća Defected odlučila je otkupiti za svoju etiketu.