Browse By

Rokavela party ide dalje!

Nakon vatrenog otvorenja, klub Aquarius i Rokavela Party nastavljaju s programom! Stoga, u petak 30.9. donosimo Vam vrhunski live koncert jednog od vodećih demo izvođača na našim prostorima – JAY LEE-a!
Na svom prvom velikom samostalnom koncertu, Jay Lee, inače član DBP kolektiva, predstaviti će svoj prvi samostalni album „Garantiran Novac“, koji je nezavisno objavio na internetu prije 2 mjeseca i za koji dobija odlične kritike i vrhunske reakcije publike.

„Zadovoljan sam reakcijama i odazivom ljudi što se tiče albuma, te sam više nego sretan što ću ga moći uživo predstaviti publici u hramu hrvatskog hip hopa,klubu Aquarius!Očekujte vrhunski show!“, izjavio je sam Jay lee povodom live promocije albuma.
Inače jedan od miljenika publike radi svoje neosporive karizme i hiperaktivnosti, Jay Lee je na samom albumu radio preko 5 godina, odradio je u svojoj karijeri preko 100 nastupa, snimio velik broj pjesama, te ga mnogi smatraju jednim od vodećih izvođača domaće demo scene.
Za najveće i najnovije hitove r’n’b-a, hip hop-a, dancehall-a i reggaeton-a,prije i nakon koncerta, pobrinuti će se Dj Cromatik, mladi dj u usponu koji je svoje ime izgradio u najpopularnijim klubovima diljem Hrvatske i Slovenije, te čiji izbor hitova nijednog posjetitelja ne ostavlja ravnodušnim.
Vrata kluba otvaraju se u 23h, a ulaz na ovaj vrhunski Hip Hop event i koncert iznosi simboličnih 20kn do ponoći, a 30kn nakon!