Browse By

RNB GROZNICA U FRANCUSKOJ!

Ledeno glazbeno osvježenje KnockOut Snow Festival 2014. najavljuje novu glazbenu priču! Simbol zagrebačkog noćnog života, klupski program RNB Confusion vraća se na snježne Alpe! KnockOut skijaška groznica i ove je godine u znaku odlične hip hop i RNB glazbe koju će mladi avanturisti moći slušati u oba termina u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama – Orcieresu, od 28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. Mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a zagrebački klupski program najavljuje nezaboravan provod.
Klupski brand RNB Confusion postao je simbol zagrebačkog noćnog života koji je prepoznatljiv i van granica Hrvatske. U jedanaest klupslkih sezona posjetio je sve veće gradove poput Sarajeva, Ljubljane, Beograda, Rijeke, Zadra, Dubrovnika ali I Munchena, Beča i Berlina. Rezidencijama u zagrebačkim klubovima Mansion i Gjuro 2 postao je kultni program koji je do sada privukao tisuće mladih željnih dobre RNB i hip hop glazbe koja je privukla i vrsna glazbena imena poput Nine Badrić, grupe Divas, Bolesne braće, Connecta, Edu Majka, Elemntal, Ivanu Kindl, Montell Jordana, Blackstreet, Ninu Sky, Onyx i brojne druge. Prošlog ljeta sudjeluju u organizaciji prvog regionalnog hip hop i RNB festivala Fresh Island koji je ugostio svjetsku kremu izvođača kao što su Nas, Eve, DJ Muggs i drugi.
Ove nas godine, osim programa RNB Confusiona, očekuju i nastupi zagrebačke rock grupe Hladno pivo, Goran Bare i Majke, riječki Let 3, grupa Connect, DJ dvojac Frankie Headfors koji će nastupiti u oba festivalska termina, te britanski DJ dvojac The Shapeshifters koji dolaze u drugom terminu, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.
Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kn za gotovinsko plaćanje, a više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .