Browse By

Karte za Snowbombing 2014 u prodaji

Krenula je pretprodaja za Snowbombing 2014. Petnaesto izdanje najvećeg Europskog sniježno-muzičkog festivala zauzet će termin od 07.-14.04.2014. u Alpskoj party prijestolnici u austrijskom Mayrhofenu.
Tijekom posljednjih 15 godina, Snowbombing je promijenio praznike sa zimskim sportovima i pokazao kako izgleda i zvuči poseban alpski festival. Dani se provode u skijanju i bordanju te uživanju u muzici na najvišim planinskim vrhovima te opuštanju u nekim od najboljih i najluksuznijih europskih wellnessa. Noći donose brojna svjetski poznata i svježa imena koja nastupaju na unikatnim mjestima, od nebeski visokih iglua do začarane čistine usred šume.
Snowbombing 2013 je bio rasprodan. Cijeli tjedan dugačak party koji je uključivao sve, od Disclosureovog performansa u začaranoj šumi te seta Kasabiana na vrhu planine u suton do Norman Jayovog ”Good Times Carnival Party” u Board parku na 2000 metara nadmorske visine. Bio je doista najveći Snowbombing do sada. Ukoliko je to netko propustio (ili želi da je još uvijek tamo), može pogledati najbolje trenutke na sljedećem linku: http://www.youtube.com/watch?v=XO6dkmyxwaQ
Snowbombing 2014 obećaje da će biti najmabiciozniji event do sada, podizajući festival na još veću razinu. Line up će također uskoro biti predstavljen publici.
Kako bi proslavili svoj 15. rođendan, organizatori su odlučili dati popust u iznosu £100 za prvih 1000 ležajeva što iznosi £100,000 za sve one koji se odluče na earl-bird rezervacije, obzirom da se najbolji hoteli uvijek rasprodaju prvi. Cijene startaju od 250€ + booking fee za smještaj i festivalsku ulaznicu, koja se dobiva sa rezervacijom smještaja preko njihove stranice (http://www.snowbombing.com/).