Browse By

RNB Exclussive u riječkom Terminalu

Terminal-Club-otvorenje
Zagrebačke snage (Oli Dobolli i Zrna) okupirati će riječki Terminal u petak, 16. listopada uz pomoć u zadnje vrijeme vrlo popularne pjevačice Martine Vrbos. Oli Doboli je rezident zagrebačkog programa RNB Confusion u klubu Pirahna i Gjuro2 gdje svaki viked zabavlja zagrebačku publiku. Nadamo se da će dio dobre vibre donijeti sa sobom u Rijeku. Oli je dobitnik nagrade Zlatna Koogla za najboljeg Dj-a 2005 i 2006 godine.
DJ Zrna jedan je od pionira i začetnika RnB Confusion večeri u ZG klubovima Piranha i Gjuro2. Kao rezident DJ RnB Confusiona radi od 2003. godine. Uz rezidencije u Gjuri2 i Piranhi čest je gost u klubovima diljem Hrvatske i regije. Surađivao je sa brojnim glazbenicima i svira na nastupima: Snoop Dogg, Montell Jordan, DJ Shortee Blitz, Ivy Chanell, Blackstreet, Horace Brown, Dj Atwar, Dj asha,a kao suradnik radi ekskluzivne mixeve za emisiju Otvorenog radija – ShoeBeDo Beats. Svirao u mnogim ekskluzivnim klubovima: Piranha, Gjuro2, Papaya, Olympic, K4, Hypnotic, Ambis, Ritz, Indigo bar, Taš, Ambis, te je oficijalni Dj apsolventskih putovanja u Grčku.
Miljenik ženske publike zasigurno će Vas natjerati da skočite do podija.
Terminal je jedan od najvećih i najluksuznijih ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj koji objedinjuje steak restoran, lounge club i caffe bar. Unikatni interijer potpisuje arhitektonski studio „Randić-Turato“. Ukoliko još niste – pravo je vrijeme da ga posjetite.