Browse By

R'n'B EXCLUSIVE u Terminalu


Nakon brojnih priređenih partya, gostovanja i koncerata u Terminalu te ostalim klubovima Istre i Primorja vrijeme je da Vas popularna večer R’n’B EXCLUSIVE počasti nezaboravnim tulumom na proslavi svoje 1. godišnjice.
Subota 6.11.2010 u suradnji sa “Jagermeister night live” očekuju Vas zgodne hostese, plesačice, te poseban izgled Terminal Cluba samo za ovu prigodu. Glavni gost večeri DeeJay Playa iz Beograda jedan od nesumnjivo najtraženijih DJ-a na ovim prostorima. Uz njega rezident brojnih zagrebačkih klubova DJ Chill, pripremili su set R’n’B, mash up, clubbing i blackmusic hitova od samih početaka do danas. Očekuju Vas promo cijene pića, užaren podij i nagradna igra.
Cijelu večer će Vas snimati Jager kamere tako da ćete se tokom večeri moći vidjeti svoje omiljene frendove i simpatije na drugom kraju kluba.
Svi Vi koji ste nas ljeti posjećivali u Clubu Jungle na Krku, Clubu Villa u Poreču te u cijelu prošlu sezonu u Terminalu pozvani ste na proslavu najjačeg RnB tuluma u regiji ove subote u Terminalu.