Browse By

Lady Gaga sutra u Zagrebu


Dok ptičice na grani pjevaju Ga Ga gagagaga, fanovi se pripremaju za veliki koncert nove kraljice popa. Tako će ovaj koncert, osim spektakla u Areni, postati i jedan specijalni modni događaj na kojem ćemo vidjeti sve oblike ‘Little monstersa’, kako svoje obožavatelje zove Lady Gaga – donosi Otvoreni.hr.
Naime, poznato je da se njeni fanovi vole oblačiti posebno, baš u stilu svog idola pa ćemo vidjeti limenke u kosi, lude šešire, plastične haljine a možda se netko usudi doći i sa šniclom na glavi. I dok su pripreme fanova u tijeku, Gagina produkcija polako stiže u Zagreb. Jučer su stigli prvi autobusi i kamioni sa opremom, a njena je ekipa već oduševljena našim glavnim gradom. Danas će doći i ostatak produkcije, a dolazak Lady Gage očekuje se na dan koncerta.
Ulaznica za koncert još ima za parter po cijeni od 500 kuna, a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a na dan koncerta na blagajni Arene od 9 ujutro.
Obzirom na gužve koje se predviđaju, preporučamo svima da dođu što ranije na koncert.
Ako ne znate što biste radili u petak navečer – trk na koncert Lady Gage jer ovo je možda jedinstvena prilika da vidite najspektakularniji koncert ikada održan u Areni!