Browse By

RNB Confusion powered by Index.hr od večeras i na festivalu ludila u Šatoru na Cvjetnom


KADA je u pitanju noćni život Zagreba, čini se da nade ipak ima. Bez obzira na bljuzgu i tmurno vrijeme, Šator na Cvjetnom, u ponedjeljak i utorak bio je krcat od početka do kraja programa kada su nas svojim vrhunskim izvedbama zabavljali DJ Viktor i Tango Appassionato. Sada je na red došla i vesela srijeda koja će uz novi program biti još zabavnija. U suradnji s RNB Confusionom te Indexom, svojevrsni festival ludila – Šator na Cvjetnom danas je za vas pripremio najbolje warm up u gradu, ali i šire.
Kuhano vino i ostala pića po promotivnim cijenama, maštovite i preukusne plate (dalmatinska, istarska i slavonska) kul ekipa, R’n’B te topla atmosfera – samo su neke od razloga da današnju srijedu provedete na Cvjetnom trgu. Što se glazbenog dijela tiče, u Šatoru će vas, kao i kasnije u klubu Gjuro2, zabavljati DJ Zrna i ekipa RNB Confusion-a i Angelsica.
U Šatoru na Cvjetnom ne nedostaje niti vrijednih nagrada. Naime, od danas fitness centar Reforma svaku večer najboljem stolu poklanja po dva poklon bona za svoje sadržaje. Također, dolaskom u šator sudjelujete i u humanitarnoj akciji “Stipendijom ka diplomi” koju organiziraju Rotaract klub Sesvete i RNB Confusion. Naime, uz kupnju ulaznice za X-Mas Special u klubu Piranha, 24. prosinca po cijeni od 20 kuna pomažete u prikupljanju sredstava za stipendiju mladog i talentiranog srednjoškolca iz Sesveta.
Nakon vrhunskog warm up-a u Šatoru na Cvjetnom ekipa RNB Confusiona powered by Index preselit će se u klub Gjuro gdje će se zabava nastaviti do sitnih jutarnjih sati.
Piše: Index.hr