Browse By

RiRock TV predstavlja: DJ Ogi


Portal MojaRijeka ovoga tjedna u sklopu rubrike RiRock TV predstavlja riječkog hard techno DJ-a Ogija. DJ Ogi uključen je u svijet elektronske glazbe od 1995. godine, te je pokretač techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje svjetske hard techno scene. Član je udruge za promicanje elektronske glazbe «Energetica team» iz Rijeke i suvlasnik izdavačke kuće Beast Music.
Njegov stil se bazira na tvrđim oblicima techno glazbe, a danas ga se može definirat kao pumpajući žestoki techno, izveden energetskim miksanjem. Do sad je izdao 60 maxi singla, a neke od njegovih stvari našle su se na poznatim cd kompilacijama kao što su Mayday, Explicit music, Hardtechno, Syndicat, Palazzo itd.
VIDEO: Zoran Krušvar, MojaRijeka

Ogi je nastupao na party-ima kao što su Dance Valley, Love Parade, Apokalipsa, MTV Valkana Beach Festival, Woodshock, Cosmo, Footworxx, Citadela, te klubovima Lov.E u Sao Paolu, Florida 135 u Fragi, Zoreks u Lleidi, Blau u Gironi, Ambasada Gavioli u Izoli, Factory u Londonu, Cinema u Kievu, ExExtreme u Bratislavi, Fun Factory i k4 u Ljubljani.
Fotogalerija: El Nisde, Danko Lončar, Nebojsza Trajkovicsz, Inge
Izvor: MojaRijeka