Browse By

Rijeka dobiva novi klub alternativne glazbe – Život

Na adresi Ružićeva 2, nedavno zatvorenog kluba „Place“, otvara se novi potpuno preuređeni klub „Život“. Prostor kapaciteta za 150 do 200 posjetitelja namjenjen je za clubbing i koncertna događanja indy, pop, rock i organske electro glazbe. Klub je uređen u stilu obiteljskih domova iz osamdesetih godina. Foto tapete, izbljedjele obiteljske  fotografije, stari namještaj, prvi televizori u boji i slični detalji dominiraju prostorom kluba, a dizajn potpisuje vlasnik kluba Zoran Badurina koji je već uredio niz lokala u gradu Rijeci.
Velika pomoć oko nabavke detalja za uređenje stigla je od strane riječkog retro computer muzeja „Peek&poke“.
klubzivot
Za programski dio zadužena je udruga „Život“. Svakog četvrtka u klubu će biti koncerti domaćih i stranih izvođača alternativne glazbe, a petak i subota biti će rezervirani za zabavu uz D.J.-eve. Prvi koncert najavljen je za 16. svibnja kada će u klubu gostovati zagrebački ABOP. Osim glazbenih događanja u planu su i drugi kulturni sadržaji o kojima će te biti na vrijeme obaviješteni.
klubzivot4
Radno vrijeme kluba je od ponedjeljka do srijede od 19:00 do 1:00, četvrtkom od 20: do 2:00 te petkom i subotom od 21:00 do 4:00.
Foto: Klub Život