Browse By

Riječki Student Day Festival 2013. predstavlja Hladno Pivo!

Rijeka je domaćin Student Day Festivalu 2013. Grad će na dva dana i službeno preuzeti studenti a u ovom jedinstvenom mega spektaklu očekuju nas brojni kulturni i zabavni sadržaji. Prvi potvrđeni izvođač koncertnog dijela Festivala je zagrebačka grupa Hladno pivo.
Rijeka je domaćin Student Day Festivalu 2013. U dva dana, petak 24. i subotu 25. svibnja grad i službeno preuzimaju studenti. Bogat kulturni, sportski i zabavni program Rijeku će pretvoiti u regionalno studentsko središte, a na događaju se očekuju tisuće mladih iz Hrvatske i susjednih zemalja. U zabavnom dijelu programa prvi potvrđeni izvođač koji će se predstaviti na središnjoj pozornici na otvorenom je zagrebačka grupa Hladno pivo.
Hladno pivo je hrvatska rock grupa iz Zagreba. Okupili su se krajem osamdesetih godina a već početkom devedesetih postali su najpopularniji hrvatska rock punk grupa. Njihova glazba ujedinjuje jednostavan punk i rock stil. Do sada, grupa Hladno pivo ima više od 60 tisuća prodanih nosača zvuka, odsvirali su mnogo konerata u regiji i svijetu te osvojili brojne nagrade kao što su Porin, Zlatna Kugla, Crna mačka i Davorin.
Dvodnevna manifestacija koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmišljena je kao druženje za sve školarce i studente ali i ostale građane koji ima se žele pridružiti i disati u Ritmu Mladosti. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti i natjecanja te velikog glazbenog spektakla na kojem će nastupati veliki broj vodećih hrvatskih glazbenika. Program i svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje.
http://www.facebook.com/StudentDayFestival