Browse By

Rave On Snow 2009

snow_rave
Još toplije, glasnije, potpunije, bolje! Ovim bi se riječima mogao opisati Rave On Snow 2009. Nakon hladnih susreta koje je Europa doživjela proteklih godina, nastavlja se neprekinutost festivala, okupirajući sav mogući smještaj. Najbolje mjesto za provesti predbožićno vrijeme i ove godine mogao bi biti Rave On Snow, na preko 1000 m nadmorske visine. Da bismo vam to omogućili, potrudili smo se i dali sve od sebe.
Čast nam je predstaviti vam mnogo novih DJeva i Live Actova koji će nastupiti na RaveOnSnowu ove godine. Po prvi put nastupiti će i LIME DISTILLERS PAUL čije setove ćemo svi rado poslušati. Johnny D na Non Zero Flooru pružati će odličnu zabavu, a nakon godina pauze MOONBOOTICA će opet nastupiti.

VIDEO:


Prezentirati ćemo vam i deseti rođendan CENTILITRE Recordsa s CHRIS LIEBINGOM i RADIO SLAVE na glavnom flooru. “Majority town fairy tale” pripovjedač, OLIVER KOLETZKI biti će s nama zajedno sa svojim STYLE BEFORE TALENT kolegama. Šef MOON HARBOURa, Matthias Tanzmann, zajedno sa svojim dečkima također će nas usrećiti svojim setovima na M_nus flooru zajedno s CLICKBOX, GAISER & Co.
Rave On Snow 2009 će također biti i vizualno iskustvo posebne vrste. Zvjezde Austrijske i Njemačke VJ scene će se za to pobrinuti. URBANE KIND i FORMS biti će partneri na RaveOnSnow 2009 festivalu i sudjelovati u Visual Environmentu i osvjetliti godinu koja prolazi.
Proslavite s nama i neka se Alpe zasjaje.