Browse By

Rasprodan koncert Beck'sperience Massive Attack

edp3508-001-MF
Zagrebačka pivovara u suradnji s Gradom Zagreb svim posjetiteljima koncerta osigurala besplatan javni prijevoz. Sve karte za Beck’sperience Massive Attack koncert koji će se održat 6. studenog u Domu sportova su rasprodane. Massive Attack nakon šest godina od posljednjeg gostovanja u Zagrebu pripremaju pravi glazbeno scenski spektakl gdje će predstaviti dugo iščekivani album „Splitting the Atom“.
Uz već kultne hitove poput „Unfinished Sympathy“, „Protection“ i „Teardrop“, Robert 3D Del Naja i Grantley Daddy G izvoditi će pjesme s novog albuma čiji singlovi osvajaju publiku i kritiku. Massive Attack i Beck’sperience domaćoj publici pripremaju nezaboravni scenski spektakl uz atraktivne svjetlosne efekte i video radove a pridružit će im se u izvedbi novih pjesama i Martina Topley-Bird, glavna gošća turneje koja nastupa i kao predgrupa.
Besplatan javni prijevoz za posjetitelje koncerta
U sklopu kampanje Razmisli kad piješ ne vozi, Zagrebačka pivovara u suradnji s Gradom Zagrebom organizirala je besplatni javni prijevoz svim posjetiteljima koncerta uz predočenje karte za koncert Massive Attack. Prema kampanji o odgovornom konzumiranju alkohola Razmisli i najmanja konzumacija alkohola uz vožnju je neprihvatljiva, zbog čega ova inicijativa Zagrebačke pivovare i Grada Zagreba posjetiteljima koncerta omogućuje bezbrižno uživanje u Beck’sperience koncertu Massive Attacka.
Massive Attack u Zagreb stižu dan ranije, u četvrtak 5. studenog. Nisu imali većih prohtjeva poput većine glazbenih zvijezda, osim velikih količina njihova omiljenog piva Beck’s. Robert i Grantley kao veliki ljubitelji noćnih provoda i partya već su iskazali interes za Beck’sperience Massive Attack After party koji će se nakon koncerta održat u popularnom klubu Aquarius. O njihovom boravku i doživljajima u Zagrebu fanovi će imat prilike saznati više na photo blogovima koje ovaj trip hop duo redovito vodi na svojoj web stranici www.massiveattack.com.
Koncert Massive Attacka posljednji je ovogodišnji Beck’sperience koncert i predstavlja pravu koncertnu poslalsticu uz nezaboravni audio vizualni doživljaj. Beck’sperience Massive Attack koncert u suradnji s Lupa promotion kruna je bogatih glazbenih događanja u 2009. godini a za sljedću godinu Beck’sperience već tradicionalno priprema niz iznenađenja za sve ljubitelje vrhunskih koncerata.