Browse By

Rasprodan Electronic Beats Zagreb festival

Još je malo vremena ostalo do prvog Electronic Beats Zagreb festivala pod pokroviteljstvom Telekoma,  koji će u velikom pogonu Tvornice kulture sutra ugostiti Roisin Murphy (DJ set), Digitalism (live), Totally Enormous Extinct Dinosaurs, bendove When Saints Go Machine i How Convinient te DJ Itcha. Ulaznice za događanje rasprodane su u pretprodaji i neće ih biti moguće kupiti na ulazu u Tvornicu.

Vrata festivala otvaraju se u 20.00h, a posjetitelji se mole za raniji dolazak zbog početka nastupa od 21.00h i izbjegavanja gužve na ulazu.
20:00h – DJ Itch
21:00h – How Convinient
21:55h – When Saints Go Machine
23:15h – Digitalism ( live )
00:55h – Roisin Murphy ( DJ set )
02:20h – Totally Enormous Extinct Dinosaurs
03:20h – Moz, pobjednik Illectricty nucomer natječaja
Jednog posjetitelja Electronic Beats Zagreb festivala organizator dodatno vodi i na koncert Bryana Ferryja u Berlin 8. prosinca, a dobitnik će u društvu osobe koju sam odabere osim ulaznica za koncert osvojiti i besplatno 2-dnevno putovanje uz smještaj u Berlinu. Za sudjelovanje u ovom natječaju dovoljno je na adresu events@t.ht.hr poslati fotografiju najdražeg trenutka s EB Zagreb festivala zaključno s 30. studenim u podne, nakon čega će EB žiri odabrati pobjednika.