Browse By

Prvi rođendan Hard Place-a, stiže Blagdan Band (Let3, Laufer, En Face)

Prije točno godinu dana zagrebački zabavni život postao je bogatiji za jedan rock klub koji se trudi biti nešto drugačiji od ostalih – tako ovaj petak Hard Place slavi svoj prvi rođendan! Kako su na otvorenju svirali Bambi Molesters tako smo i za prvi rođendan pripremili veeeeliki party, gdje Vas očekuje puno zanimljivih stvari – Blagdan Band (Let 3, Laufer, En Face) će nam uveličati slavlje svojom sjajnom svirkom, očekuju Vas naše „vražije hostese“, biti će tu tombola sa vrijednim nagradama, rođendanska torta koju će razrezati prva kuma Hard Place-a Martina Validžić, poznata voditeljica sa HRT-a, prava rockerica i vjerna posjetiteljica našeg „Biggest Little Rock Club In Town“.

Za rođendan smo pripremili i rođendanske cijene pića tako će vodka, pelinkovac i medica biti 5 kuna, a pola litre Ožujske po 10 kuna (sa time kreće naša AKCIJA LISTOPAD gdje će Žuja, Žuja limun i Žuja jabuka biti po 10 kn)!
Očekuju vas još neka iznenađenja, ali to ćemo ostaviti da otkrijete kada nam se pridružite ovaj petak 30.09. od 20 sati.
Blagdan band je najbolje što Rijeka može ponuditi – Prlja (LET 3) na vokalu, Vava (LAUFER) na gitari, Jeggi (EN FACE) na bas gitari, Tibljaš (LAUFER) na bubnjevima i Miro (EN FACE) na gitari. Kada su prvi put nastupali u Hard Placeu sa svojom hrpom velikih hitova – od Sex Pistolsa i Pro Arte do Clash i Tajči, oduševili su prepuni klub, pa smo sigurni da će za rođendansko slavlje biti još samo bolje!