Browse By

Prvi hrvatski After Beach Festival u klubu Papaya


Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL počinje ovog četvrtka 29. srpnja u novaljskom klubu PAPAYA koji će se u tri dana održavati u popodnevnim satima u terminu od 16.00-20.00 sati.
Uz DAVID MORALESA čijim nastupom 29. srpnja i započinje Festival, u petak 30. srpnja nastupaju vlasnici svjetskog mega hita „Lola’s theme“, popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS, dok ovaj prvi AFTER BEACH FESTIVAL u subotu 31. srpnja zatvara DIRTY SOUTH – prvi suradnik najveće svjetske house atrakcije Swedish House Mafia iza kojeg je i nominacija za prestižnu nagradu GRAMMY u kategoriji najboljeg remixa.
“Radujem se svom prvom nastupu u klubu Papaya. Puno pozitivnih stvari vezanih za PAPAYU čuo sam od svojih kolega koji su mi rekli kako je upravo PAPAYA nova ljetna hit destinacija. Upravo su takvi komentari pobudili moju znatiželju pa sam prošlog ljeta nenajavljeno navratio na after beach party u PAPAYI te osobno s upravom kluba dogovorio svoj nastup. Veselim se svom prvom nastupu I obećajem odličan provod svim gostima”, izjavio je DAVID MORALES ususret dolasku u Hrvatsku.
DAVID MORALES (Papaya club, 29. srpnja) – Propovjednik evanđelja house glazbe na dance sceni širom svijeta rođen je 21.08.1961. u Brooklynu, New York City. Orijentiran na disco, radio je u poznatim klubovima poput Loft te Paradise Garage, a reputacija mu je rasla između kasnih ’70tih i ranih ’80tih do kada je nastupio u svim glavnim klubovima New Yorka. Tijekom ‘80tih David se povlači u remixiranje i produkciju. New York’s Better Days i Brooklyn’s Ozone Bar bili su bitni momenti u karijeri remixiranja. Od tada počinje era suradnje sa svim glavnim pop zvijezdama – Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, U2, Janet Jackson, Tina Turner i Björk. Remixirajući Mariah Carey, Arethu Franklin i Jocelyn Brown, pokazao je kako zna tko su najveće dive u glazbenim krugovima. Slava raste i dostiže svoj vrhunac 1999. godine kada je Morales dobio Grammya za najboljeg remixera godine. Prestižna nagrada je označila njegov životni rad.
THE SHAPESHIFTERS (Papaya club, 30. Srpnja) – Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac dj-a Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom „Lola’s Theme“ pogodili savršenu kombinaciju modernog zvuka te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. „Lola’s Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Dvojac koji je Englezima vratio groove, sa svojom je uspješnicom proveo tjedne i tjedne na prvom mjestu UK liste. A onda je i kontinentalni dio Europe poželio da njihovi plesni podiji ožive u ritmu The Shapeshiftersa. Sve to prethodilo je tome da su postali najtraženiji klupski program/duo, a nakon ljetnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o The Shapeshifters dance fenomenu. Danas, The Shapesshifters danas uvelike potpomažu nove talentirane producente, a GRAMOPHONEDZIE su pravi dokaz njihovog velikog utjecaja na „dance sceni“.
DIRTY SOUTH (Papaya club, 31. Srpnja)- Nekoliko godina unatrag, Dragan Roganović umjetničkog imena Dirty South probio se u vrh najtraženijih Dj-eva i producenata na svijetu. Njegov rad zapažaju velikani glazbene scene, a sam Pete Tong u najslušanijoj dance radijskoj emisiji na BBC Radio 1 uvrštava njegove uradke u same vrhove glazbenih ljestvica. Sa svojom prepoznatljivom produkcijom Dirty South osvaja prestižne nagrade Miami WMC, ARIA AWARD(Australian Recording Industry Association), te nominaciju Grammy za najbolji remix. Ovaj iznimno talentirani glazbenik uspostavlja suradnju s najvećim zvijezdama svjetske glazbene scene te remixira Depeche Mode, Mark Ronson, Roger Sanchez, Josh Wink, Tiësto, Chris Lake, Fedde Le Grande, Ferry Corsten and TV Rock.
FASHION SHOW by ELFS & PAPAYA (Papaya club, 31. Srpnja)- Uz to što je poznata u svijetu „glazbene kreme“ i dovođenja najboljih svjetskih Dj-a i producenata, Papaya se u sezoni 2010.g. predstavlja i modnom svijetu suradnjom sa renomiranim hrvatskim modnim genijalcima ELFS-ima koji su ekskluzivno za ovu prigodu dizajnirali dio ljetne odjevne kolekcije PAPAYA FASHION by ELFS 2010. Modni dekor svakog PAPAYINOG ljetnog partyija i festivala krasit će ime ELFS kroz četiri atraktivna dizajna t-shirt-a i haljina. Postavljajući nove svjetske trendove u glazbi i modi, Papaya daje novu dimenziju destinaciji kao novoj „lifestyle destinaciji“. U sklopu nastupa DIRTY SOUTH-a na zadnjem danu AFTER BEACH FESTIVALA u klubu PAPAYA održat će se ljetni fashion show kojeg će na pozornici upriličiti dizajneri ELFS-i, PAPAYA ANGELS i poznati hrvatski modeli.