Browse By

Producent benda Placebo govori o glazbenoj produkciji


Dario Dendi, glazbeni producent, snimatelj i miksing inženjer dolazi na SAE Ljubljana  održati zanimljivu prezentaciju. Kroz 15 godina iskustva, Dario je radio sa mnogo poznatih umjetnika, kao što su Coldplay, Kaiser Chiefs, Placebo, Franz Ferdinand, Yeah Yeah Yeahs, Stereophonics, Sugababes i drugi.
Svoje je znanje pridobio radeći sa nekima od najpoznatijih inženjera i producenata, uključujući John Leckie, Hugh Padgham, Flood, Alan Moulder, Cathy Dennisi i Steve Osborne.
Od 2010. godine Dario je redovni SAE Online predavač, za kojeg je razvio svoj VIP tečaj o rock produkciji.
Radionica će biti usmjerena na Darijevu zadnju uspješniju produkciju, single grupe Placebo “Trigger Happy Hands”. Dario će također govoriti o procesu produkcije te o korisnim pristupima koje je koristio tjekom produkcije pjesme. Otkriti će tehnike snimanja i miksanja, te proći kroz kompletnu analizu multitrack projekta. Također će podijeliti raznorazne savjete i trikove koji se koriste u produkciji. Kraj radionice će biti  namijenjen pitanjima i odgovorima, tako da će svi posjetitelji dobiti priliku da im odgovori profesionalac.
Radionica će se održati u četvrtak, 16.02.2012, sa početkom u 17 sati u Kiberpipi na Kersnikovoj ulici 6 u Ljubljani.
SAE studenti i članovi SAE alumni mreže imaju prednost sudjelovanju na radionici. Također, nekoliko mjesta bit će na raspolaganju i za ostale goste. Zbog ograničenih mjesta, potrebno se je prethodno prijaviti pomoću formulara koji se nalazi na sljedećem linku.
Za sva dodatna pitanja možete se javiti putem emaila na ljubljana@sae.edu ili putem telefona na +386 1 256 12 99.
Također, ovog vikenda, SAE održava dane otvorenih vrata, gdje će predstaviti svoje studijske programe i održati zanimljive radionice.
Za više informacija, slijedite sljedeći link.