Browse By

James Zabiela u Stereo Dvorani!


17. veljače Stereo Dvorana i Balance FM donose pravu audio-vizualnu poslasticu za sve ljubitelje elektronskog plesnog zvuka koji će taj vikend harati Rijekom pod maskama. Legendarni DJ i producent James Zabiela svojim četvrtim gostovanjem u Hrvatskoj, ponovno se vraća u Rijeku.
Vjerujemo kako svi oni koju su imali priliku poslušati njegov set na Harteri, no još više oni sretnici koji su nakon Hartere mogli uživati u nastavku spektakla u klubu Tesla, gdje je James u intimnijoj atmosferi stvarao čaroliju do kasnih jutarnjih sati, mogu s pravom reći da je Zabiela jedan od najboljih svjetskih virtuoza za DJ pultom. Odrastao u Southhamptonu, gdje je u srednjoškolskim danima pomažući ocu u lokalnoj prodavaonici ploča, otkrio elektronski zvuk kroz rana izdanja kao što su “Energy Flash” i “LFO”  Joeya Beltrama.

Ubrzo postaje više kupac nego prodavač ploča i razvija svoju opsesiju vinilom, upoznaje razne promotere i počinje svoju karijeru kao DJ. Zanimljiv stil koji je počeo razvijati, odbijajući svrstavanje u jedan žanr, savršena tehnička izvedba i karizma koju posjeduje tijekom nastupa ubrzo su postali i više nego dovoljni da se prepozna njegova kvaliteta na sceni. 2001. godine već svira na Ibizi u legendranom Space-u uz bok s velikanima Sashom, Steve Lawlerom i Eric Morillom, gdje njegova karijera kreće mahnito uzlaznom putanjom sve do danas. Mnoštvo izdanja, titula “Mozarta elektronike” i najboljeg izvođača Exit Dance arene izabranog od strane publike, uz njegovu posebnu energiju i karizmu tijekom nastupa, garantiraju da će Stereo i njegova publika 17. doživjeti nešto zaista posebno. Osim glavnog virtuoza, večer će glazbeni upotpuniti već dobro znane domaće snage Mark Ash, Lemon i Toni Juranović, dok će Hipermedia AV biti zadužena za vizualni dio priče.

Karte u pretprodaji se mogu kupiti isključivo u Tunelu po cijeni od 90 kuna, te na ulazu u Stereo Dvoranu na dan eventa po cijeni od 110 kuna.