Browse By

Prodana većina ulaznica za Tuborg Green Fest 09

Prodaja festivalskih ulaznica i više je nego dobra, te se očekuje da uskoro budu rasprodane. No, Tuborg je za fanove organizirao nagradnu igru tijekom koje je moguće osvojiti 650 ulaznica, a svim će posjetiteljima Tuborg Green Festa 09 omogućiti i besplatan gradski prijevoz.
Zagreb, 23. ožujka 2009. – Organizatori Tuborg Green Festa 09, Lupa Promotion i Carlsberg Croatia, na današnjoj su konferenciji za medije iznijeli novosti vezane uz pripremu toga događanja koje nas 21. svibnja očekuje u zagrebačkoj Areni.
press-23032009
Naime, prodaja festivalskih ulaznica i više je nego dobra, te se očekuje da uskoro budu rasprodane. No, Tuborg je za fanove organizirao nagradnu igru tijekom koje je moguće osvojiti 650 ulaznica, a svim će posjetiteljima, u sklopu akcije Nemoj piti i voziti!, omogućiti i besplatan gradski prijevoz.
Ostale još samo ulaznice za tribine
U prodaju je 15. listopada prošle godine pušteno 18.323 ulaznice za Tuborg Green Fest 09, a u nepunih je dva tjedna njih 2.000, koje su hrvatskim fanovima bile dostupne uz 10% popusta, pronašlo svoje vlasnike. Dobra se prodaja nastavila i nakon tog promotivnog perioda, pa je dva mjeseca prije festivala ostalo još ukupno oko 600 ulaznica za dvije kategorije sjedenja na tribinama. Vezano uz taj za hrvatsko tržište neuobičajen tempo prodaje ulaznica direktor Lupe Promotion Vladimir Ivanković je izjavio: Vrlo smo zadovoljni odazivom hrvatskih fanova Depeche Modea. Naime, uspoređujući broj dosada prodanih ulaznica s brojkama prethodnih koncerata Depeche Modea u Hrvatskoj, možemo reći da su njihovi pokazatelji i više nego nadmašeni. Sve u svemu, očekujemo da ćemo festival uskoro rasprodati, što će za Hrvatsku biti rekordan rok.
Pogledaj ispod čepa
Kada je aktivno uključen u organizaciju nekog glazbenog događanja, Tuborg svojim potrošačima omogućuje da kroz nagradnu igru dođu do ulaznica. Isto je napravljeno i za Tuborg Green Fest 09, a hrvatski će fanovi elektronskoga zvuka uz 650 ulaznica moći osvojiti i 10 iPoda sa zvučnicima te više od tisuću primjeraka novog CD-a Depeche Modea. Mehanizam nagradne igre vrlo je jednostavan: ispod čepova Tuborga od 0,33 i 0,50 l, s kojima se do 11. svibnja treba javiti u Carlsberg Croatia, najsretnije očekuju oznake ulaznice, IPoda i CD-a. Uz to instant nagrađivanje, izvlačit će se i omotnice s četiri bilo koja čepa Tuborga, poslane u koprivničku pivovaru. Objašnjavajući mehanizam Tuborgove nagradne igre, rukovoditelj premium segmenta u Carlsbergu Croatia Mario Blaić posebno je istaknuo: Veseli nas što se u Tuborgovoj nagradnoj igri mogu osvojiti ulaznice za stajaća mjesta u Areni. Na taj ćemo način onim fanovima koji nisu na vrijeme kupili ulaznicu za taj veliki plesni podij dati priliku da osvoje svoju dozu najbolje festivalske atmosfere.
Nemoj piti i voziti!
Svi će se posjetitelji Tuborg Green Festa 09 21. svibnja u Zagrebu moći, u sklopu akcije Nemoj piti i voziti!, besplatno koristiti javnim prijevozom ZET-a, a uz predočenje festivalske ulaznice. Zagrebački će javni prijevoz za festivalske posjetitelje biti besplatan od 16 sati na dan koncerta do 4 sati sljedećeg jutra, pa će im Tuborg na taj način omogućiti bezbrižnu zabavu uz Depeche Mode, Ladytron i MOTOR. Osvrnuvši se na taj segment društveno odgovornog ponašanja, direktor Marketinga Carlsberga Croatia Soren Flensborg je izjavio: Tuborg je, kao organizacijski partner ili organizator, prisutan na nekim od najvećih glazbenih događanja. Dovoljno je spomenuti Roskilde festival u Danskoj ili pak EXIT u Srbiji, ali ono što Tuborg čini jedinstvenim pivskim brendom je aktivna organizacija Tuborg Green Festa koji u ovaj dio Europe dovodi neke od najvećih glazbenih zvijezda. No, konzumacija alkohola i zabava uvijek trebaju biti odgovorne, pa nam je uz naše glazbene projekte jednako važna i naša akcija „Nemoj piti i voziti!“. Kao i prošle godine, za Tuborg Green Fest 09 osigurali smo besplatan javni prijevoz u Zagrebu za sve posjetitelje festivala, pa plan za dobar provod može biti: Tuborg Green Fest, posjet nekog od klubova te siguran povratak doma.
Preostale ulaznice za Tuborg Green Fest 09 mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa, po sljedećim kategorijama i cijenama:
sjedenje 2. kategorija 330,00 KN
sjedenje 1. kategorija 370,00 KN