Browse By

Premijera promo videa FOR 2013 festivala i Tame Impala ‘ISLAND GETAWAY’ mixtape

Još nas samo tri tjedna dijele od početka prvog izdanja ekskluzivnog glazbenog događaja FOR 2013 koji će se dešavati od 21. do 23. lipnja u gradu Hvaru i na plažama Paklenih otoka, u Hrvatsku dovodi niz zanimljivih glazbenika predvođenih Jamesom Blakeom, Solange Knowles, Nicolasom Jaarom, Tame Impalom, Jamesom Murphyem iz LCD Soundsystema, 2manydjs, Kate Boyem te mnogim drugim vrhunskim  glazbenicima od kojih mnogi po prvi put nastupaju u Hrvatskoj.

Kako bismo se što bolje pripremili za hedonističke užitke u vrhunskoj glazbi u rajskom okruženju, predstavljamo vam promotivni video FOR 2013 festivala kojeg je napravio audio-video umjetnik s dalekog juga, iz Australije – EGO www.watchyourego.com. Video pogledajte OVDJE https://www.youtube.com/watch?v=S3POrCK8A40
Glazbeni uvod u festivalsku atmosferu pružit će vam posebno za FOR 2013 festival sastavljen mixtape kojeg je, imajući na umu predivnu hvarsku prirodu, plaže Paklenih otoka i esencijalnu mediteransku atmosferu u kojoj ćemo uživati kada krajem lipnja ‘pobjegnemo’ na otok, sklopio Kevin Parker, frontman australske i svjetske indie-psihodelične atrakcije, mladog i superpopularnog benda – Tame Impala! Mixtape na kojem se nalaze hitovi Becka, Cariboua, Cana, The Fielda, Aira… nalazi se OVDJE. http://modularpeople.com/modcast/149-kevin-parkers-island-getaway/23578.html. Download, slušanje i dijeljenje s prijateljima je slobodno i poželjno!
Podsjećamo, cijena trodnevne festivalske ulaznice za FOR 2013 za sve vlasnike putovnica EX YU republika je 75 eura (cca 560.00 kuna), odnosno 50% je niža od ulaznice za ostatak svijeta. Kupiti se mogu i dnevne ulaznice po cijeni od 35 eura po danu (cca 260.00 kuna).
Ulaznice se mogu kupiti na sljedećoj adresi http://forfestival.eventgenius.co.uk/events/FOR-2013/index.html.
Kupci EX YU ulaznica trebaju pri dolasku na FOR 2013 pokazati valjanu putovnicu. Svi vlasnici trodnevnih ulaznica, kao i dnevnih ulaznica, imaju omogućen pristup svim festivalskim lokacijama i koncertima tj. DJ gigovima.
RASPORED FOR 2013
PETAK, 21. LIPNJA 2013.

Nicolas Jaar

Solange

Kate Boy

Tensnake

Canyons

Jacques Greene

Raff Daddy

How Convinient

SUBOTA, 22. LIPNJA 2013.

2manydjs (DJ set)

James Murphy (DJ set)

Horse Meat Disco

Dr Dunks

Bag Raiders

SymbolOne

Cecile

Ilija Rudman

Homeboy

Mislav & Pyztek

 

NEDJELJA 23. LIPNJA 2013.

James Blake

Tame Impala

Young Dreams

Daniele Baldelli

Villa

Pink Gin

Roland Tings

Time & Space Machine


VAŽNI LINKOVI:

Kupovina ulaznica
http://forfestival.eventgenius.co.uk/events/FOR-2013/index.html
Službene stranice FOR 2013
http://forfestival2013.com/hr-line-up.htm

FOR 2013 lokacije

Veneranda – www.veneranda.hr
Carpe Diem Beach – www.carpe-diem-hvar.com
Ammo Beach – http://amo-beach.veneranda.hr

Pratite sve novosti vezane uz FOR 2013:
Službene stranice: http://forfestival2013.com/

Facebook – https://www.facebook.com/for.festival

Instagram – @f_o_r

Twitter – @F_O_R_