Browse By

Blurix – Pills and Coins EP: novo hard-techno izdanje zagrebačkog producenta na riječkoj izdavačkoj kući

Predator Records je hard-techno izdavačka kuća s adresom u Rijeci, a u pogonu je još od 2011. godine kada ju je oformio DJ Ogi. Predator je bio “odskočna daska” za neke domaće producente, ali i platforma na kojoj i danas izdaju svjetski velikani globalne hard-techno scene kao što su: O.B.I., Buchecha, Lukas, Motormorfoses i drugi. Suradnja između zagrebačkog producenta, trenutno i vodećeg imena hrvatske hard-techno i hardcore scene pa i šire, Blurixa te DJ Ogija tj. njegovog Predator Records-a krenula je još 2011. godine te se uspješno nastavila sve do danas. Od tada, Blurix je na Predatoru osim singlova, traka na kompilacijama i remixeva izdao i svoj prvi album “Tears for something and a hand full of nothing” koji je zasluženo pokupio ovacije fanova hard glazbenih stilova širom svijeta, kao i podršku od strane brojnih svjetskih DJ-a koji i danas vrte trake s istog albuma u svojim setovima.
“Pills and Coins” je novi EP (singl) koji potpisuje Blurix, a izdaje Predator Records pod rednim tj. kataloškim brojem PR011. Radi se 4 hard-techno / schranz trake s prepoznatljivim Blurixovim “potpisom” ili ako želite “štimungom”, te nekim jasnim vokalnim porukama koje su se našle tu u središtu brzog tempa i agresivnog ritma.
Ni jedan ljubitelj hard-techno / schranz zvuka ne bi smio propustiti “Pills and Coins” koji se od ponedjeljka, 03.06.2013., može preslušati i kupiti u boljim online shopovima tj. servisima kao što su: Beatport, Juno, DJshop.de, itd.
* Predator Records (Facebook fan-page)
https://www.facebook.com/pages/Predator-Records/170999566244874
* Blurix (Facebook fan-page)
https://www.facebook.com/pages/Blurix/129706400400131