Browse By

Premijera na MTV-u: Lady Gaga – Born This Way


Trenutak koji smo svi nestrpljivo čekali je konačno došao! Prvi hit singl „Born This Way“, s istoimenog novog albuma, koji stiže već u svibnju, je pred vama! Rođena za uspjehe, rođena za obožavanje… Lady Gaga se ne zaustavlja! Jer ona je jednostavno rođena takva!
MTV vam s velikim zadovoljstvom predstavlja ekskluzivnu premijeru spota za singl „Born This Way“ jedinstvene i neponovljive Lady Gage – ovog utorka, 1. ožujka u 12:00, na vašem MTV-ju!
Nakon što je na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards nagrada Lady Gaga najavila naziv  svog trećeg studijskog albuma svojim fanovima, „Malim čudovištim“, kako im ona tepa, uzbuđenje i interes se ne smanjuju.
Singl „Born This Way“ najavljivan je kao himna plesnih podija, a Gagin moćni, prepoznatljiv vokal, zarazan ritam i angažirani tekst nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vještim odavanjem sitnih informacija, mijenjanjem termina premijere spota, potkožnim implantima koji „krase“ Gagino lice na omotu novog albuma i mnogim drugim ludorijama, ova pop diva privukla je do sada nevidjenu pažnju na sebe i stvorila neizdrživo usijanu atmosferu dok miljuni fanova nestrpljivo čekaju vidjeti kako izgleda tako dugo najavljivani i hvaljeni singl.
Tekst pjesme potpisuje Lady Gaga, dok su za produkciju bili zaduženi DJ White Shadow i Fernando Garibay. Kao režisera na video projektu „Born This Way“, Lady Gaga je angažirala čuvenog Jonasa Akerlunda koji je već surađivao sa Gagom i Beyonce na ekranizaciji hita „Telephone“, a režiserski pečat dao je i spotovima „Smack My Bitch Up“ britanskog sastava Prodigy, Madonninom „Ray Of Light“ iz 1998. godine i nedavno premijerno emitiranom spotu za „Hold It Against Me“ pop-dive Britney Spears.
Da li je Gaga uspjela nadmašiti samu sebe, da li će opravdati očekivanja i zadovoljiti svoje fanove koji su navikli od nje dobivati pregršt kreativnosti, energije i dobrih ritmova prosudite sami ovog utorka, 1. ožujka u 12:00.
Ekskluzivna MTV premijera: Lady Gaga – Born This Way
Utorak, 1. ožujak u 12:00, na vašem MTV-ju!