Browse By

Carnival Drambe Baggatela!


Nova epizoda drum’n’bass partyja s ultra jeftinim upadom je pred Vama. Ovoga puta u karnevalskom duhu! Drambe Baggatela – rasplesana večer uz pomno birane poskočice iz radionica najboljih dubstep, reggae, jungle i drum’n’bass majstora.
Za kulminaciju Karnevala, u petak prije karnevalske zabave – kako bi se valjano pripremili za ludnicu koja slijedi idućih dana, u Stereo Klubb stiže jungle/dubstep armija opremljena mnoštvom vinila kojima će ispeglati vaše maškarane trbuhe.

Carnival Drambe Baggatela!
Stereo Dvorana, Rijeka – Petak, 04.03.2011.

Zvijezda večeri je DJ Danny Bwoy koji nam dolazi iz malenog mjesta smještenog na brdu zvanog Motovun. Prve dodire sa glazbom ostvaruje još u osnovnoj školi dok je pod prisilom učiteljice pjevao Mucala, ali prava strana glazbe mu se okrenula u trenutku kad u suradnji s grupom PcP radi stvar pod nazivom “Come With Us” u jungle verziji koja uz podršku zagrebačkog Kingston sound-a postaje veliki hit. Nakon toga kreće upoznavanje sa širim dijelom glazbene “underground” scene. Danas kao DJ vrti jump up tunove od jungle-a do DnB-a. U Stereu će sigurno biti vruće!
Residenti, BASF DJs, su se kao i uvijek opremili snažnim kickovima i brzim tempom za kondicijom opremljene ljubitelje polomljenih ritmova, stoga navucite plesne cipelice i doletite na čagicu.