Browse By

Predstavljen koncept Moj MTV. Nova brija

MTV je dinamičan, energičan eksperiment na stjecištu glazbe, kreativnosti i mladenačke kulture. Tijekom više od 27 godina MTV se razvijao, izazivao je norme i rušio granice – nudeći svakoj novoj generaciji kreativni odušak i glas koji zabavlja, informira i spaja na svakoj platformi i svakom ekranu.
MTV ponovno osvježava svoju robnu marku u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i diljem regije bivše Jugoslavije, što se vidi u aktualnoj kampanji “Moj MTV”. Kampanja naglašava pozitivne promjene MTV-ja u eteru, na internetu i u javnosti kako bi se publika, individualno i kolektivno, ponovno identificirala i izgradila uzajamnu vezu s MTV-jem kao svojim.
normal_Marija_Husar_I.Kindl
Dio tog truda je i MTV-jevo širenje aktivnosti u Hrvatskoj i Srbiji– povećavajući svoje urede u Zagrebu i Beogradu, jačajući svoju vezu s ključnim akterima u objema državama. Istodobno, ostaje prisutan u Sloveniji i traži nove putove za budući razvoj MTV-ja u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Gosti MTV press druženja bili su:
Grupa Connect, Bolesna braća, Regina (BiH), Marija Husar, Massimo, Nikol (Feminemm), Remi (grupa Elemental), Bane (Song Killers), Grupa Nola, Ivana Kindl, Ivica Đuzel, Narany, Filip Jelaš (Otvoreni radio), D’Knock, Phat Phillie, Lunar (Graffiti) i mnogi dr.

Uz novu najsuvremeniju tehnologiju, MTV je lansirao i zasebna emitiranja u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, pri čemu se prije svega misli na TV grafiku, jezično prilagođene programe, a i promidžbeni program bit će na jeziku određenog tržišta. To osigurava veću marketinšku primjerenost i korisnicima i oglašivačima nudeći tako i jednima i drugima učinkovitiji i isplativiji marketing.
normal_Nikol_Feminemm_MTv_hostess
“Naša je nova strategija približiti MTV svakome na lokalnoj razini, povećavajući povezanost svakog pojedinca s MTV-jem regionalno, na europskoj razini i globalno”, rekao je Tom Ehr, regionalni generalni direktor za MTV. “Kada se promjene na kojima radimo ustale, iskreno vjerujemo da će za oglašivače, glazbenike, video producente, suradnike i – što je najvažnije – za našu publiku “Moj MTV” postati “Moj MTV, Tvoj MTV, Naš MTV.”
Jedan od najvažnijih aspekata novoga pristupa bit će ponovno fokusiranje na ono što “M” u imenu MTV predstavlja, dakle, na muziku. MTV će snažno poduprijeti i emitirati spotove iz svake države u regiji, pružajući mladim umjetnicima pravo i stalno predstavljanje njihove glazbe – kako u sklopu njihove države, tako i u njezinu susjedstvu. Kao rezultat, gledatelji će više nego ikada do sada moći vidjeti i čuti lokalnu muziku i otkrivati više stranih izvođača. MTV za bližu budućnost traži uzbudljive načine suradnje s glazbenicima i video producentima, za koje je siguran da će poboljšati kvalitetu i povećati kvantitetu videospotova do uzbudljivih novih razina.
normal_Remi_Elemental
Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik:
“Ali ‘Moj MTV’ je već krcat novim spotovima! I svi oni koji prate naš program, primijetili su posve novi grafički izgled i dojam programa s posve novim bojama, škakljivim naslovima i promocijama, novim MTV-jevim identifikacijama koje variraju u cijelom spektru od umjetničkih preko ludo zabavnih do otkačenih. S ovim svježim novim izgledom, MTV je započeo i s ljetnom programskom shemom, koja sadrži nove epizode najomiljenijih MTV-jevih emisija kao što su Sanchez Get High: Pritchard Vs. Danton, Next ili Travis Pastrana Nitro Circus.”
Još će više promjena uslijediti u idućim mjesecima s potpuno novim međunarodnim MTV-jevim emisijama, novim lokalno produciranim emisijama i novim dinamičnim internetskim stranicama “Moj MTV” za svaku državu u regiji. Za sada pogledajte novi MTV na televiziji, pridružite nam se na ljetnim zabavama u svojoj blizini i ostanite s nama kako biste pratili novi uzbudljivi razvoj događaja. I ne zaboravite, to je “Moj MTV, Tvoj MTV, Naš MTV”.