Browse By

Pozor! Sv. Nikola u Stereo Dvorani

Team Pozor! Elektronika najavljuje novi party sastanak na istom mjestu, dakle u riječkoj Stereo Dvorani, a u goste ovoga puta stiže poznati mađarski DJ Snake Sedrick. Spremite se jer u petak, 5. prosinca Pozor! Sv. Nikola stiže među ljude!
Snake Sedrick jedna je od glavnih figura jake mađarske elektroničke scene u kojoj se kao producent pojavljuje krajem 90-ih prošlog stoljeća. Entuzijastični zanos učinio je od njega velikog radnika što se očituje po broju produkcija koju je plasirao na tržište. Među važnije poteze svoje karijere spominje ulazak u DJ Agenciju Tilth koja je sastavni dio etikete Tilth Music na kojoj ima preko 20 izdanja.

Snake Sedrick jedna je od glavnih figura jake mađarske elektroničke scene
Njegove stvari – koje potpisuje za etikete kao što su Tilth Music, Pure Substance, Fiberline Audio, Noir Music – sviraju brojni progressive house DJ-i. Upravo je prošli gost Pozor! Elektronike Moshic uvrstio jednu njegovu stvar na svojem CD-u za DJ Mag. U svom premijernom hrvatskom nastupu dolazi nam DJ Snake Sedrick.
Svoje DJ mikseve na mjesečnoj bazi predstavlja na Proton Radiu u emisiji Indigo gdje zajedno sa sunarodnjacima Yvelom & Tristanom i Androm promovira plesnu inačicu elektronike na mađarski način.
Warm up glavnom gostu uradit će zagrebačka DJ nada Brighton koji će u sklopu tehničke “rubrike” Pozor! DJ Talent nastupit po prvi puta u Rijeci. Party će u svom stilu zatvoriti rezident Mark Ash uz, naravno, video prisustvo VJ majstora Zvuk Broda.
– Vrata kluba otvaraju se u 23 sata, a cijena ulaznice iznosi 50 kn do ponoći, te 60 kn nakon.