Browse By

Cesar Comanche u zagrebačkom klubu Masters

Večer prije nastupa u riječkoj Stereo Dvorani, Cesar Comanche će provesti u klubu Masters (Ravnice bb) pored tvornice Kraš gdje je na rasporedu ill Vibe večer u organizaciji ill Vibe ekipe u suradnji sa Fat Beat radio emisijom.
Večer će otvoriti mlada Rnb/blues pjevačica iz Zagreba, Tamara Saul kojoj će to ujedno biti i prvi nastup gdje će prezentirati nekoliko svojih pjesama te obrada svjetskih poznatih Rnb hitova.
Nakon toga nastupiti će specijalni gost iz Amerike, Cesar Comanche iz priznatog hip hop kolektiva Justus League kojeg je zajedno osnovao sa 9th Wonderom bivšim članom svjetski poznate grupe Little Brother. Cesar iza sebe ima 5 studijskih albuma te je tokom godina odradio značajan broj koncerata sa Justus League i Little Brother, te raznim velikim poznatim imenima poput Tha Alkaholiks, Dilated Peoples, O.C. i mnogim drugima. U prosincu će krenuti na svoju novu kraću europsku turneju na kojoj će prezenirati svoj novi singl Hands High sa svoga novoga nadolazećega albuma Die In Your Lap.
Nakon live nastupa Tamare i Cesara, nastupiti će Dj Borka iz Ljubljane, član kolektiva Code.EP. te rezident K4 kluba u Ljubljani. Na njegovom vrlo zanimljivom setu moći cete čuti hip hop, breakbeat, drum’n’bass, te od deep i dubby do liquid funka. Dj Borka dijelio je binu da Dj Formatom, DJ Krushom te raznim drugim poznatim Dj-ima. Njegov set se mogao čuti i na vrlo poznatoj londonskoj radio postaji Kiss FM.
Prije i nakon svih izvodjača zagrijati će vas resident DJ-i ill Vibe večeri Big Sale te Dirty Hairy iz Brightona (UK) sa odličnom selekcijom hip hop-a i funka.
Ulaz do ponoći je 30kn a nakon toga 40kn a cijeli program počinje od 22h, live nastupe možete očekivati s početkom u 23h.
– A zašto se večer zove ill Vibe, provjerite 05.12. u klubu Masters na zagrebačkim ravnicama.