Browse By

Pozitivan koncert: Dubioza Kolektiv, Stereo MC's, Kawasaki 3P, Svadbas…


Ostalo je još tri dana do dugoočekivanog, sedmog po redu Pozitivnog koncerta koji će se, pod pokroviteljstvom Plive, a u organizaciji HUHIV-a i agencije L.A., održati u petak, 2. prosinca. Mjesto koncerta je zagrebački Dom sportova i to njegova velika dvorana koja već sad postaje premala za sve zainteresirane. Vrata velike dvorane Doma sportova otvorit će se u petak u 19 sati.
Nastup prvog izvođača večeri, grupe Svadbas planiran je u 20 sati. Kawasaki 3P na redu su u 20:50, Stereo MCs u 22:00, dok je za kraj ostavljen puni set najpopularnijeg benda regije, Dubioza Kolektiva, koji će započeti u 23:30.
Od samog početka ulaznice za Pozitivan koncert se odlično prodaju I do petka će sigurno sve biti rasprodane stoga posebno molimo sve posjetitelje da dođu čim prije kako bi se izbjegle gužve na ulazu. Također, u holu dvorane bit će osigurana garderoba, ali s manjim i limitiranim kapacitetom koji će moći zadovoljiti one najbrže posjetitelje.

ULAZNICE

Ulaznice za Pozitivan koncert nalaze se u pretprodaji po cijeni od samo 50 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 70 kn.
Kupit se mogu na službenim prodajnim mjestima: