Browse By

Povratak Petra Dundova u Osijek

Klub Bastion poziva sve ljubitelje kvalitenog i modernog elektronskog zvuka na nastup techno pionira Petra Dundova, koji se održava u petak, 11. ožujka s početkom u 23 sata. Petar Dundov je vodeći hrvatski techno DJ/producent, koji posljednjih 15-ak godina čvrsto stoji na europskoj underground sceni elektronske plesne glazbe. Nakon dužeg vremena, Petar se konačno vraća u Osijek, gdje će razveseliti brojne osječke ljubitelje njegove produkcije i DJ nastupa. Uz glavnog gosta, nastupiti će vukovarski dvojac Tom Spock i Antonio Antoneli. Cijena ulaznice iznosi 30kn.

Petar Dundov (Music Man Records, Zagreb)

Petar Dundov rođen je u Zagrebu 1972. godine te se početkom devedestih godina aktivnije uključuje u svijet elektronske glazbe. Kroz godine nastupao je najvećim svjetskim techno manifestacijama, uključujući kultne festivale I Love Techno, Exit, Awakenings i Wire te klubove Berghain, Matter, Womb, Air, Fuse i Space. Sredinom devedesetih počinje s ozbiljnom glazbenom produkcijom, a 2002. godine potpisuje za poznatu belgijsku izdavačku kuću Music Man, gdje ostaje do današnjeg dana. 2008. godine izdaje ‘Escapements’, svoj prvi studijski album, koji uključuje legendarni singl ‘Oasis’, uradak koji je podržala svjetska underground elita (Timo Maas, Sasha, Dubfire, Ben Clock i drugi). 2009. godine predstavlja remiksira Alana Fitzpatricka i njegov singl ‘Reflections’, koji je potpisan za legendarnu izdavačku kuću Bedrock Records. Isti remix našao se i na Bedrock 11 kompilaciji koju predstavlja John Digweed.  Krajem 2010. godine Petar predstavlja novi singl, atmosferičnu techno vožnju nazvanu ‘Distant Shores’ i pronalazi svoje mjesto u chartovima DJ-a poput Guy J-a, Laurent Garniera, Sven Vätha i ostalih kolega koji godinama podržavaju njegov rad.
Nagradna Igra:
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za nastup Petra Dundova u klubu Bastion. Pošalji mail s podacima na info@brija.com i osvoji ulaznicu!
Info:
http://www.facebook.com/wlm.osijek
http://www.facebook.com/bastion.os