Browse By

Papaya Day & Night Festival: Svjetska elita dolazi na Zrće!


Svjetski poznati izvođači Chicane, Markus Schulz, Freemasons i Dirty South nastupiti će na tradicionalno najpopularnijem Papayinom ljetnom festivalu. Prošlogodišnji NOKIA presents PAPAYA DAY & NIGHT novaljski klub PAPAYA u četiri dana posjetilo je više od 25 000 ljudi. Bogata povijest ovog Papayinog najstarijeg glazbenog festival seže od 2005.g. koji je tada trajao čak 10 dana. Danas, za NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT slobodno možemo reći da je jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih omladinskih brendova u svijetu, prepoznat u čak 72 zemlje.  
O posljednjem festivalu pisali su ugledni mediji iz Britanije poput BBCija, Dj Maga, Mixmaga, Daily Star, Music News, Ryain air magazina, The Guardiana i dr. Najbolji DJ svijeta, Nizozemac  Armin van Buuren je nakon nastupa na NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT festivalu na svom twitter profilu kojeg prate milijuni fanova napisao koliko je oduševljen klubom PAPAYA i pozitivnom energijom koja ovdje vlada.
DJ zvijezde Armin Van Buuren, Calvin Harris i Ferry Corsten, britanska klupska atrakcija duo Freemasons te Funkerman u četiri su dana rasplesali više od 25 000 gostiju Festivala NOKIA presents  PAPAYA DAY & NIGHT.
OVE godine festival će krasit ponovno krema izvođača, a imena koja su zasad potvrđena su:
13/07 ČEKA SE POTVRDA!
14/07 CHICANE LIVE!
15/07 MARKUS SCHULZ
16/07 FREEMASONS (AFTER BEACH), DIRTY SOUTH (NIGHT SESSION)
Veliki iskorak kojeg PAPAYA po prvi put radi odnosi se na prvi nastup sa bendom kojeg će CHICANE ekskluzivno izvesti po prvi puta u Hrvatskoj, i to baš na festivalu sa najvećom tradicijom- NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT.  CHICANE u PAPAYU dolaze sa sveukupno 10 članova benda, a popis instrumenata i opreme iz ugovora govori da će ovaj nastup biti nešto uistinu posebno. Šlag na tortu sigurno će biti i iznenađenje koje PAPAYA čuva za samo otvorenje festivala 13. srpnja, a čije će te ime saznati u narednih mjesec dana.

U petak 15. srpnja na Dj pozornici pojaviti će se po drugi put amerikanac Markus Schulz, koji je nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa jednostavno morao biti potvrđen. Tradicionalno, najveći popodnevni tulum isključivo pripada sad već pravim Papayinim ambasadorima, britanskom dvojcu Freemasons-ima koji i ove godine nastupaju na zadnjem danu festivala – U subotu 16. srpnja. od 16h rezervirajte svoj dan u kalendaru za najbolju poslijepodnevnu zabavu.
NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT u subotu 16. srpnja u večernjim satima zatvorit će sjajni DIRTY SOUTH kojem je ovo treći nastup u Papayi. Eksluzivne besplatne ulaznice, druženje u backstage sa najvećim zvijezdama i još mnogo toga moći će te osvojiti na nagradnim igrama koje će za Vas organizirati NOKIA, gl. sponzor festivala.

Pratite i uključite se na PAPAYA aplikaciju na Ovi Store-u te doznajte što Vas sve očekuje ovo ljeto na najzabvnijoj plaži u Hrvatskoj.