Browse By

Potvrđeno još 11 zvijezda Dance Arene Exit Festivala

Deseti Exit eksluzivnim zajedničkim nastupima obilježit će i Eric Prydz & Adam Beyer, Steve Angello & Sebastian Ingrosso, Paul Woolford & Yousef, te Steve Lawler & Lee Burridge. Atraktivne „live“ nastupe po prvi put na Dance Areni imat će i popularni producenti Etienne de Crecy, Gui Boratto i Reboot.
Proslavljeni francuski producent Etienne de Crecy nastupit će uživo na Dance Areni jubilarnog Exit festivala u subotu 11. srpnja u okviru turneje „Beats & Cubes“. De Crecy će nastupiti sa čuvenom trodimenzionalnom kockom koja simultano prati živo izvođenje njegove muzike.
„The Cube“ je dizajn francuske grupe arhitekata „EXYZT“ koja je napravila veliku kubičnu konstrukciju i poseban softver za povezivanje zvuka i svjetla čiju apsolutnu kontrolu ima Etienne De Crecy. Nakon što su „EXYZT“ odbili napraviti sličan rad za nastup grupe The Killers, producenti MTV nagrada su odlučili iskopirati ovo inovativno rješenje izazvaši tako kontraverzu koja će svoj epilog verovatno doživjeti na sudu. Ipak, De Crecy konkretno ne krivi članove benda sa kojima je i nastupao na upravo završenom Coachella festivalu.
Pored britanskog superstar dueta Sasha & Digweed, povratak u Arenu 9. srpnja imat će i vedete engleske DJ scene Steve Lawler i Lee Burrigde. Kultni status „Lights Out“ kompilacija, Lawler je prošle godine oživio kroz dupli miks album „Viva Toronto“ na etiketi „Renaissance“, dok je novi singl „Distrait“ objavio u ožujku ove godine.
Sve zapaženiji njemački producent Reboot nastupit će uživo, takođe u četvrtak 9. srpnja. Frank Heinrich kako mu je pravo ime, obilježio je scenu sa klupskim hitom „Charlotte“ iz 2007. godine. Izdaje za visoko kotirane etikete „Cadenza“ i „Below“, a trenutno se vrti njegov aprilski singl „Ronson“ objavljen za „Cocoon“, čuvenu etiketu iz Frankfurta odakle dolazi i Heinrich.
www.happynovisad.rs