Browse By

Podrži nastup svog najdražeg benda na MTV EMA 2009

Glasanje za nagradu Best Regional Act traje do 11. listopada u ponoć! Zbog ogromnog broja dosad pristiglih glasova, postoji mogućnost da jedan od bendova nominiranih u kategoriji Best Regional Act nastupi uživo na EMA dodjeli nagrada 5. studenog 2009. u Berlinu zajedno sa svjetskim zvijezdama!
Pobjednik kategorije Best Regional Act, zajedno s ostalim pobjednicima lokalnih MTV-jevih kanala u Europi, bit će objavljeni u ponedjeljak, 12. listopada. Pet bendova s najviše glasova iz Europe ulaze u natjecanje za Best European Act. Izuzetno važno da lokalni bendovi dobiju što više glasova.
Pobjednik će biti predstavljen na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards. Podsjetimo, nominirani su srpski bend Darkwood Dub, bosanska crossover ekipa Dubioza Kolektiv, pop rock grupa Elvis Jackson iz Slovenije, hrvatski elektro pop bend Lollobrigida i ska predstavnici Superhiks iz Makedonije.
Za svoje favorite možete glasati na internetskim stranicama MTV EMA do nedjelje, 11. listopada u ponoć.
Dodjela MTV Europe Music Awards nagrada uživo će se prenositi iz berlinske O2 World Arene u 21 sat u četvrtak, 5. studenog. Voditeljica (i) ovogodišnje dodjele EMA bit će Katy Perry.
Želiš li vidjeti svoj omiljeni bend 5. studenog 2009. na dodjeli EMA nagrada – glasaj na www.mtvema.com!

One thought on “Podrži nastup svog najdražeg benda na MTV EMA 2009”

Comments are closed.