Browse By

Počinje sezona lude zabave u Makarskoj!

Legendarni Buba Beach Bar otvara svoju ljetnu sezonu Hideout partyjem ove subote 22.lipnja, te je ujedno i zadnja stanica regionalne turneje prije samog finala na plaži Zrće!
Smješten na prekrasnoj plaži u Makarskoj, jedan od najboljih hrvatskih beach barova budi se iz zimskog sna i započinje još jednu sezonu čuvenih after beach partija i večernjih tuluma, čime Makarske ponovno postaje kulisa nekih od najluđih provoda na Jadranu.
Prijašnjih godina kroz ovaj bar su prodefilirala mnoga imena poput Faithless-ove Sister Bliss, Stereo MCs, Gramophonedzie, Nicole Moudaber i Valentino Kanzyania. Trend se nastavlja i ovim posljednjim u nizu Hideout partyja koji, prema svome provjerenom receptu, okupljaju samo vrhunske regionalne DJ-e.
Buba_Beach_Bar_press_3
Tako će za prenošenje atmosfere Hideout Festivala biti zaduženi internacionalno priznat Petar Dundov koji je tijekom godina postao sastavni dio mnogih svjetskih techno institucija, uključujući festivale I Love Techno, EXIT, Awakenings i Wire, a simpatije prema njegovom radu ne skrivaju ni Sven Vath, Laurent Garnier, Adam Beyer, Francois K, Josh Wink i drugi. Atmosferu u Buba Baru će dobrano zagrijavati i talentirana Miss Soulfly, koja je bila jedna od 6 finalista ovogodišnjeg Burn Residency natjecanja na Ibizi. Pridružuju im se Toni Juranovic, Mili Sefic, Mariano Mateljan, Madezh, MJ Suddani, DJ Jock, rezident Buba Bara Zlaja, a tu su i Leon Luzija & Murko i Marijan Babicz. Party počinje u 15h, a glavni dio programa traje od 22h sve do 05h ujutro, ulaz je besplatan.
Nakon prijašnjih uspješnih izdanja, Hideout Festival nastavio je u istom ritmu, s ulaznicama za Britansko tržište rasprodanim šest mjeseci prije održavanja. Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl će biti drum & bass dvojac Chase & Status, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi. No, ne sumnjamo da popularnosti i uspjehu festivala uvelike doprinose i pozitivna iskustva od prošlih godina.
Danonoćni ples i zabava su neizbježni od 3. do 5. srpnja, a ulaznice su dostupne još samo stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim
www.hideoutfestival.com
www.facebook.com/hideout.exyu
www.twitter.com/hideout_exyu