Browse By

Joris Voorn u LMC-u

Nakon prošlogodišnjeg partyja na kojem je sve ljubitelje undergrounda doslovno doveo do euforije, DJ pult najvećeg open-air stagea u Istri u subotu, 22. lipnja rezerviran je za još jedan vrhunski provod na kojem će se za savršeni doživljaj pobrinuti majstor iz Nizozemske, Joris Voorn! 
Joris Voorn (NL)
Joris Voorn je DJ i producent iz Rotterdama. Odrastao je u obitelji glazbenika pa i ne čudi činjenica da je glazba postala neizostavnim dijelom njegova života od najranije dobi.
Elektronskom zvukom počeo se baviti sredinom 90-tih godina, fokusirajući se na house i techno. Sagradivši si mali studio počinje stvarati trake koje su punile record boxove imena poput Carl Craiga, Laurent Garniera, Technasie i mnogih drugih. Nakon uspjeha trake Incident, Joris izdaje svoj debitantski cd album  Future History  na SINO etiketi na kojemu je obuhvatio 3 godine ideja i inspiracije na 20 različitih traka.
2005. godine nastaje Green na kojem kao prvo izdanje izlazi A dedicated mind EP koji postiže globalni uspjeh a odmah nakon  toga izdaje svoju prvu mix kompilaciju za klub Fuse.  Nakon legendarnih mixeva Davea Clarka, DJ Hella i drugih, uslijedila su brojna izdanja i kolaboracije kao i drugi album koji nastaje 2007. godine pod nazivom  From a deep space, ali i mix za renomirani Balance serijal pod brojem 14.
Uz mnogobrojna izdanja i suradnje Joris se etablirao kao jedan od vodećih imena elektronske glazbe kako u svijetu tako i kod nas.
22. lipnja s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.
Joris Voorn

Prodaja ulaznica:

  • shop.lmcclub.com
  • na prodajnim mjestima Glas Istre
  • na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
  •  na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na shop.lmcclub.com.