Browse By

Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica po promotivnim cijenama

EXIT R:Evolucija ne može biti potpuna bez sudjelovanja svih fanova koji žele da otkriti čari ovogodišnjeg festivala. Zato, od ove godine, EXIT može biti dostupan svima! 
S ciljem da omogući jedinstvenu atmosferu i vrhunske izvođače dostupne svim ljubiteljima festivala koji nisu u mogućnosti uživati u čarima petodnevnog provoda u Novom Sadu, prodaja jednodnevnih karata počinje od četvrtka, 16. svibnja, točno u podne po nevjerojatnoj cijeni od samo 150 kn. Broj ulaznica po cijeni od 19 eura bit će jako ograničen i organizatori festivala očekuju da će sve biti rasporodane u roku od samo nekoliko dana. Samo najbrži i najuporniji bit će u mogućnosti rezervirati svoju kartu po ovoj cijeni putem stranice gigstix.com.
Nakon što se rasproda ograničeni kontigent karata koje su u prodaji po najnižoj promo cijeni, sljedeća važeća promotivna cijena jednodnevnih ulaznica će iznositi 190 kn i važit će također samo za ograničeni broj karata. Puna cijena jednodnevnih ulaznica u pretprodaji od 230 kn bit će aktualna sve do početka samog festivala. Tijekom trajanja festivala, cijena jednodnevnih ulaznica će biti skuplja, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT u srcu da dođu do svoje karte na najlakši način.
Svi zainteresirani posjetitelji EXIT-a, i oni iskusni, kao i oni kojima će ovo biti prvo festivalsko ljeto na Petrovaradinskoj tvrđavi, do jednodnevnih ulaznica mogu doći samo putem stranice gigstix.com.
Ovogodišnji EXIT trajat će od 10. do 14. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi. U sklopu EXIT R:Evolucije najavljen je i nulti dan, čiji će detaljan koncept ostati iznenađenje sve do početka lipnja. Nastupe na EXIT-u 2013 potvrdili su legendarni Thom Yorke sa svojim novim sastavom Atoms For Peace, reper Snoop Dogg koji će se na glavnoj pozornici festival sukobiti sa svojim novim alter egom, reggae lavom Snoop Lionom, legende EXIT-a The Prodigy dolaze u okviru putujućeg Warriors Dance spektakla, CeeLo Green osvojit će srca publike svojim hitovima i fenomenalnim glasom, Bloc Party će prašiti gitare, a na Dance Areni će zoru s posjetiteljima dočekati majstori elektronike Fatboy Slim, Dubfire, Jeff Mills, najbolji DJ svijeta za 2012 Seth Troxler, Eric Prydz i mnogi drugi, a još 600 drugih izvođača na 20 festivalskih pozornica će napraviti ovo ljeto posebnim.
ULAZNICE:
Aktualna cijena petodnevne ulaznice za nadolazeći Exit festival iznosi 440 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
·  Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
·  Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
·  AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova
·  Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
·  Dallas Shop Split, Narodni trg 14
·  Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
·  Dallas Shop Rovinj, Carera 72
·  Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2