Browse By

POČINJE ODBROJAVANJE DO UMAGINATIONA 2014!

Proljeće je u zraku i sve miriše na sunce, zarazne plesne ritmove i nezaboravne ljetne pustolovine! Pravo je vrijeme da otvorimo naše planere i upišemo prvu stanicu ovogodišnje lude party avanture jer odbrojavanje do festivala koji će spektakularno otvoriti ljetnu sezonu počinje!
Nakon četiri sjajne godine istarski glazbeni spektakl Umagination se vraća jači nego ikada! Peto jubilarno izdanje popularnog festivala održat će se od 31. svibnja – 01. lipnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, a svim ljubiteljima vrhunske elektronske glazbe ove godine pripremamo veliko iznenađenje – duplo više zabave i emocija, energičnih nastupa i uspomena! Umagination će malu obljetnicu proslaviti dvodnevnim programom na ATP Dance Areni, a fanovima najavljuje još jedno uzbudljivo glazbeno putovanje! Danas, točno u 12.00 sati, kreće u prodaju samo 1.000 early bird ulaznica po posebnoj cijeni od 150 kn i to za oba festivalska dana u ATP Dance Areni.
Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 50.000 posjetitelja zaplesalo je u ATP Dance Areni, a ovaj jedinstveni festival privukao je ljude iz više od 24 zemalja svijeta. Iako su najbrojniji oni iz Italije, Njemačke, Austrije i Slovenije, fanovi Umaginationa pristižu čak i iz daleke Amerike, a svoj su dolazak najavili i ove godine. Vrhunska produkcija, specijali efekti, atraktivni performeri i izvođači, zajedno sa tisućama posjetitelja, čine ovu plesnu arenu jedinstvenom party kulisom i idealnim mjestom za početak ljetne pustolovine. DJ Tiesto, Fatboy Slim, Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwel, Deniz Koyu, Chuckie, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike te Laidback Luke samo su neka sjajna imena s kojima smo dočekali svitanja pod otvorenim nebom i koja su obilježila Umagination te uvrstile ovaj grad na mapu nezaobilaznih party destinacija.
Hrvatska publika u mom srcu ima posebno mjesto. Ovo je najveći spektakl na kojem sam imao čast nastupati u Hrvatskoj, a umaška publika me u potpunosti očarala. Hvala svima na nezaboravnoj večeri uz obećanje da se uskoro vidimo.“izjavio je nizozemski DJ Laidback Luke prošle godine nakon svog nastupa.
Vrijednost festivala prepoznala je i Turistička zajednica Istarske županije koja je 2011. godine Umaginationu dodijelila Nagradu Zlatna koza – Capra d’oro 2011. u kategoriji evenata. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. – 13. srpnja 2014.
Sve informacije i obavijesti o petom izdanju Umaginationa mogu se pronaći na službenoj stranici festivala www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/umagination, a Vaše early bird ulaznice po cijeni od 150 kn možete osigurati na stranici www.ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Tisak Media centara.
Požurite po svoje early bird ulaznice jer što ih prije kupite, prije će biti objavljen i službeni line-up festivala Umagination 2014.! Uštedite 50 kn jer po prodaji early bird ulaznica, moći ćete kupiti ulaznice po cijeni od 200 kn za oba festivalska dana!
Odbrojavanje do Umaginationa 2014 kreće! Ostalo je još samo 65 dana do početka još jedne uzbudljive umaške priče koja će staviti poseban pečat i otvoriti Vašu ljetnu party sezonu!!!