Browse By

Počinje natječaj za nastup na Exitu 2012


Natječaj Exita za nastup na festivalu pod nazivom „Play @ Exit“ počinje u ponedjeljak, 30. travnja i trajat će sve do ponedjeljka, 21. svibnja 2012. Exit i ove godine otvara vrata za sve zainteresirane solo izvođače, bendove i DJ-e kojima će natječaj biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih pozornica, ali i da ih primijete menadžeri, booking agenti i novinari iz cijelog svijeta.
Svi zainteresirani pojedinci i bendovi i ove godine mogu sudjelovati tako što će se registrirati na stranici www.exitmusic.rs. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na natječaj za nastup na Exitu 2012, i dobiva svoju stranicu na www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na stranici, dovoljno je ulogirati se i na svojoj osobnoj stranici kliknuti na “Apply for 2012”. Detaljne upute i propozicije natječaja mogu se pronaći na Exitmusic.rs.
Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć medijskih suradnika, partnera i naravno – publike! Također, kao i svake godine, pozivamo sve posjetitelje stranice exitfest.org da „lajkaju“ izvođača koji im se najviše sviđa, jer će izvođači s najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!
Play @ Exit konkurs realizira se, kao i prošli put, uz veliku podršku online glazbene platforme Soundcloud. Pri prijavljivanju na natječaj, bendovi i DJ- moći će na stranici postaviti i player sa svojim pjesmama ili dužim DJ setom sa stranice Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i prije svega služi dodatnoj promociji glazbe bendova i DJ-a koji se prijavljuju na natječaj. Naši partneri iz Soundcloud.com promovirat će naš natječaj kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim sudionicima natječaja preporučujemo korištenje ove mogućnosti. Ukoliko ga nemate, Soudcloud profil možete napraviti na ovom linku.
Prošle godine na natječaj „Play @ Exit“ prijavilo se više od 950 izvođača iz cijelog svijeta! Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem natječaju nastupali su na Exit Music Live pozornici, ali i na velikim pozornicama poput Fusion i Explosive. Rezultati nadolazećeg natječaja bit će objavljeni 12. lipnja. Čekamo vaše prijave!
JEDNODNEVNE ULAZNICE U PRODAJI!
Jednodnevne ulaznice su u prodaji na svim pretprodajnim mjestima u Hrvatskoj po sljedećim cijenama: 245 kn (četvrtak, petak ili nedjelja) i 260 kn (subota).
Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili:

 • Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat,
 • Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari & III, Buraka Som Sistema, Sneaky Soundsystem,
 • Art Department, Maceo Plex, Reboot live, Brodinski, Kenny Larkin, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I.,
 • When Saints Go Machine, Maayan Nidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. srpnja 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mjestima možete pronaći na: www.exitfest.org
ULAZNICE:

 • Festivalska ulaznica – 555 kn
 • Premium paket – 895 kn za cijelu Hrvatsku, odnosno 745 kn za kupce iz Osijeka – paket sadrži festivalsku ulaznicu, mjesto u kampu i prijevoz
 • Kamp – 190 kn
 • Jednodnevne ulaznice – 245 kn (četvrtak, petak ili nedjelja) i 260 kn (subota)

Ulaznice i paketi za Exit 2012. mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj:

 • Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
 • AVE Fashion Store, Portanova, Svilajska 31a, Osijek
 • Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
 • Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M. Gupca 3a, Rijeka
 • Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
 • Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
 • Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
 • Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj