Browse By

FOTO: Umagination party u Mansionu


Najavni party za veliki ljetni spektakl Umagination, uz stotine gostiju, oduševio je ljepotice i sportaše Kristinu Bradač, Nikolinu Pišek, Ivanu Mišerić, Moniku Kravić Mamić, Martinu Podgorski, Iris Rajčić, Borisa Banovića i plivača Alekseja Puninskog.
Veliki ljetni glazbeni spektakl Umagination predstavljen je ovog vikenda u zagrebačkom klubu Mansion. Stotine gostiju strpljivo su čekale na početak velikog galzbenog druženja. Umagintion je Zagrebu predstavio program koji će se u Umagu održati od 01. – 03. lipnja 2012. U tri dana očekuju nas vrhunska glazbena gostovanja vodećih DJ zvijezda današnjice poput Axwella, Deniza Koyua i njemačke glazbene atrakcije ENVY MY MUSIC. Ulaznice za spektakl koji se održava na prostoru ATP Dance Arene još se mogu osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr) po cijeni od 130 kn.

FOTO GALERIJA:

Foto: PR

U vrhunskoj zabavi sinoć su uživale i brojne ljepotice poput bivše manekenke Kristine Bradač, TV lica Nikoline Pišek, Ivane Mišerić, Martine Podgorski i Monike Mamić, ali modnog gurua Borisa Banovića, plivača Alexea Puninskog, i mnogi drugi.
Zagrebački klubb Mansion već idućeg petka 04. svibnja očekuje gostovanje DJ zvijezde nove generacije Thomasa Golda koji je u samo četiri godine postao zvijezda plesnih podija diljem svijeta. U posljednje dvije godine Thomas Gold je prepoznat u svijetu glazbe zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remixevima popu onog Delirium Silence, te odličnim live nastupima u vodećim svjetskim klubovima poput Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu, i dr. Njegova su vlastita glazbena izdanja na redovnim play listama zvijezdama poput Tiesta, Davida Guette, Sebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih. U Mansion se vraća slijedom brojnih zahtjeva Thomasovih hrvatskih obožavatelja.
Informacije i program kluba Mansion mogu se dobiti na web adresi www.mansion.hr / dok se ulaznice mogu osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr ).